vespertilio8.3.2018 18:18
1/8
VITTU PERKELE SAATANA KUOLEN

En yleensä paljoo kirjottele tänne mut nyt vituttaa niin vitusti, että haluun hakea lohtua kaikilta. Oon itkenyt silmät päästä ton miehen takia jo sata tuhatta kertaa, ehkä mä nyt alan vihdoin ymmärtää, ettei meistä koskaan tule mitään.

Tapasin siis syksyllä netin kautta miehen, johon rakastuin. Säädettiin vähän aikaa syksyllä, mutta se päättyi kyyneliin kun sillä ei ollutkaan tunteita mua kohtaan. Ei oltu pariin kuukauteen yhteydessä ollenkaan, mutta sitten otin siihen yhteyttä ihan kaverimielellä kun tuntui että olin jo päässyt siitä yli ja se oli kuitenkin sen verran hyvä tyyppi että halusin olla sen kaveri. Juteltiin viestein ehkä kuukausi ja sitten tavattiin kaverimielessä ja oltiin nyt viime viikkoon asti kavereita.

Mutta se meidän kaveruus oli sellaista, että suudeltiin ja oltiin sängyssä jne muuta sellaista. Ajattelin, että tällä kertaa en itke sen miehen takia ja että voin olla vain kaveri sen kanssa (tai friends with benefits tms). Sovittiin että ollaan rehellisiä toisillemme jos tunteita jommalla kummalla tulee. No, se jotenkin käyttäytyi mua kohtaan välillä siten kuin olisi ihastunut. Ja sitten kun oltiin tossa vähän aikaa sitten erossa toisistamme pari viikkoa niin ajattelin sinä aikana tosi paljon sitä, ja tajusin, että oon rakastunut.

Kerroin miehelle siitä, ja se sanoi eka että sillä ei ole tunteita mua kohtaan, mutta että se on ollut ihastunut muhun (siis ainakin nyt tän vuoden puolella, ehkä myös silloin syksyllä). Sanoin, etten pysty enää olemaan sen kaveri, kun mulla oli tunteita ja sillä ei ja sen koko ihmisen näkeminen satutti hitosti. No, jotenkin se meni siihen meidän keskustelut, että viimeksi kun nähtiin mies sanoi, että sillä onkin mua kohtaan yhä tunteita, ja että olisi mahdollista, että alettaisiin seurustelemaan, mutta että edetään nyt ihan rauhassa. Olin ihan onneni kukkuloilla!

Nyt tapasin sen, ja kun se vaikutti jotenkin siltä miltä ei ainakaan ihastunut mies vaikuta, siis jotenkin kylmältä, niin kysyin siltä asiasta. Ja nyt se sitten sanoikin, ettei sillä ole mua kohtaan mitään tunteita, ja että ollaan vain kavereita. Mutta kuulemma välittää musta paljon ja haluaa että ollaan kavereita (mutta sille käy hyvin ettei olla enää friends with benefits, joten pelkän seksin perässä ei ole), mutta ei ole kiihkeän rakastunut tms ja ettei meistä tule mitään.

Mä rakastin sitä miestä, vittu perkele.

(ja jos joku alkaa ulisemaan että mitä teinimeininkiä tms niin mä olen 21 ja tää mies 28)

Fiilaako kukaan? Kertokaa, jos teillekin on tapahtunut jotain samanlaista. Itketään yhdessä.