Särkylääke0011.4.2018 4:54
1/2
Vittu mitä paskaa mun rakkaus elämä on :D

Mää olen siis melkein sen ikänen että lukioon pääsen ja oon ollu tän kyseisen tyttöystäväni kanssa reilusti ylivuoden.

Eroon haluaisin koska mulla on tunteita tyttö X kohtaan (en varmaan edes aio aloittaa suhdetta hänen kanssaan silti) ja tää nykyinen tyttöystävä kohtelee mua muutenki aika huonosti ja epäkunnioittavasti. En edes muista miltä kuulosti kun se kehui minua jossakin vaan nykyään melkein koko aika keksii jotain kritisoitavaa ja haukkuu miten paska oon kuviksessa(hän ite on siis minua parempi koulussa). Muutenkaan nykyään ei oikeen anna haleja jne. Eikä kysele kuulumisia. Tyttöystäväni on myös niin vainoharhanen että en saa edes puhua muille tytöille vaikka itse saa puhua kelle haluaa. Joskus joudun tekemään aivan typeriä asioita sen takia esim. Nostamalla kirjan jonka hän ite pudotti naaman eteensä ja käyttää syynä ettei jaksa kumartua. Tyttöystäväni tuskin olisi valmis tekemään mun vuokseni mitään.

Eroa haluaisin mutten jostain syystä pysty. Jos mä nytten eroaisin niin tyyliin tunnilla heittelee mua kirjoilla ja ties millä (luottakaa muhun mä tunnen sen) ja ajattelin sitten vasta yläasteen lopussa erota kun mennään eri lukioihin niin saisin alottaa puhtaalta pöydältä eikä olisi mitään tuttuja ympärillä kyselemässä mitä tapahtui.

Tyttö X olen ihastunut koska hän on juuri sellainen jonka toivoisin olevan mun tyttöystävä. Joskus on katsekontakti ollu ja meinasin ite kuolla sen kauniiseen katseeseen niin käänsin pääni pois äkkiä. En tosin tiedä tykkääkö hän minusta sillä tavalla lainkaan? Kuulemma on ystävällinen kaikille jne. Niin en itse pysty päättelemään. Tähän tyttö X olen ollut ihastuneena melkein 2-3kk. Välillä tunteet sitä kohtaan hälvenee mutta sitten kun näen unta hänestä tai näen hänet koulussa niin meinaan räjähtää tunteisiin joita minulla on häntä kohtaan.

Tämä tyttö X on kuulemieni perusteella ihastunut omaan parhaaseen kaveriini ja paras kaverini on vihjaillut ihastuneensa tähän tyttö X. Niiden väliin en halua mennä. Tosin ne on aikasemminkin olleet yhessä ja eros 1-2vk jälkeen.

Asiasta puhuminen tyttöystäväni kanssa ei johtaisi mihinkään ja olisi täysin turha koska hän ajattelee olevansa paras muista eikä hänen tarvitse muuttua toisen takia vaan muutten pitäisi muuttua hänen takiaan.

Tyttöystäväni näyttäisi nyt olevan tyytyväinen vaikka ite kärsin ja haluan pois. Joskus haluaisin jäädä kotiin vaik etten näkisi häntä tai ihastustani.

Tähän loppuun sanon etten aio pettää, enkä todellakaan pidä tyttöystävääni varalla että löytäisin paremman. Olen jopa ajatellut jääväni tämän suhteen jälkeen sunkuksi aikuis ikään asti (18-99) kun muutenki rakkaus on niin tuskallinen asia.ja en voinut kertoa kaikkea tyttöystävästäni.

Vittu mitä paskaa tää on :D
T: Särkylääke00