b_girl5.6.2017 16:14
1/8
vittu ku vituttaa ex-paras kaveri

tosi hienoo kun kesken leffan entinen kaveri, kenen kanssa olin ennen tyyliin parhaat kaverit (feikkinimi Sara), tulee wapissa selittään siitä, että sen sisko (sanotaan vaikka Aada) oli sanonu sille, että mun sisko (vaikka Anne) oli sanonu Aadalle, kuinka mä olin sanonu Annelle, kuika epäkohteliasta on että Sara asuu sen poikaystävän luona. 1. Mulle ei oo koskaan kerrottu että ne on yhdessä 2. Anne ei oo kuulemma sanonu mitään 3. Totesin viikonloppuna kännissä Annelle ja mun yhelle kaverille kuinka outoo on, että ne asuu yhdessä, käy samassa paikassa töissä ja viettää joka hetken yhessä eikä tyyliin nää muita.

Tän jälkeen Sara alkaa selittään siitä kuinka muka oon itkeny Aadalle jonkun jätkän perään, kuinka en oo uskaltanu esittäytyy sille ite. Oikeestihan tää siis meni niin, että tapasin tän jätkän ja molemmat esittäyty, mut en sit tajunnu sillä hetkellä kysyy siltä snäppii tms ja yritin vaan kysellä tyypeiltä josko joku tietäis kuka se on.

Samalla kun kirjotin tätä tekstiä, niin tää Sara selittää kuinka mun pitäs hankkii elämä yms. Oikeesti mitä vittua? Mä, Sara, Aada ja Anne oltiin ennen tosi tiivis porukka, mut näemmä kenellekkään ei voi enää sanoo mitään ilman että jutut vääntyilee ja leviää. Hienosti meni päivä pilalle xd