shnngshdow31.7.2018 19:54
1/11
Vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi poikaystävän kanssa

Joo, mä tein demiin käyttäjätunnuksen ihan vaan kysyäkseni täältä apua (tiiän, järkevää). Mun läheiset eivät osaa sanoa tilanteeseen oikein mitään, ja kaipailisin nyt mielipiteitä mitä tekisitte tässä tilanteessa. Mietin myös Facebookissa nimettömänä naistenhuoneelle julkaisemista mutta valitettavan moni olisi tunnistanut minut. :DD

Eli siis ollaan seurusteltu puoltoista vuotta. Jo melkein alusta asti ongelmina ovat olleet poikaystäväni tavat säätää muiden tyttöjen kanssa ja jatkuva lupausten pettäminen. Eli siis hän tykkää metsästää tyttöjä instagramista, lisätä snapchatissa ja siellä säätää heidän kanssaan (oikeassa elämässä tuskin uskaltaa avata suutaan tuntemattoman tytön seurassa joten en ole koskaan pettämistä epäillyt) mutta kyllä se harmittaa nähdä ettei mun seura riitä. Sen lisäksi mä en saa näkyä vahingossakaan niissä kuvissa joita hän jakaa muiden tyttöjen kanssa, ja jos vaikka mun hajuvesi näkyy taustalla, se pitää siirtää. Naurettavaa mutta hirveän ärsyttävää.

Ja sitten se lupausten pettäminen. Mun poikaystävä ei pysty pitämään edes yksinkertaista lupausta, kuten "lupaan, että nähdään keskiviikkona" - puhumattakaan sitten isommista lupauksista. Esimerkkinä poikaystäväni hyvin usein lupaa viettävänsä aikaa mun kanssa mutta viimehetkellä feidaa mut yleensä joko kalastuksen tai muiden kavereiden takia. Esimerkki isommasta lupauksesta voisi olla esim. se, kun meillä on samaan aikaan vuosipäivä kun minulla on syntymäpäivä, ja poikaystävä lupasi maat ja taivaat mulle täksi päiväksi (vie syömään, käydään leffassa, mennään ryyppäämään koska kyseessä oli 18-vuotis synttärit) ja loppujenlopuksi hän unohti koko päivän. En saanut edes lahjaa vaikkei se tärkein asia olekaan, ja sitten kun halusin käydä ostamassa siideriä ja mennä baariin ihan vaan koska voin, poikaystävä kielsi sen. (Mutta tottakai hänen 18-vuotis synttäreillä sitten piti vetää räkäkännit ja mun piti hänelle antaa maat ja taivaat)

Ja kaverit menee myös aina mun edelle. Tosi usein hän just feidaa mut kavereidensa takia, ja usein jos kaverilla on esim. mennyt auto rikki ja mulla on samaan aikaan joku muu hätä, hän valitsee mennä auttamaan kavereitaan. Ja tämän lisäksi tulevaisuus myös pelottaa, kun hän haluaa jäädä asumaan nykyiselle kotipaikkakunnallemme, kun taas mä joudun muuttamaan johonkin yliopistokaupunkiin ensi vuonna. Töiden hakeminen samasta kaupungista ei ole mahdollista eikä kumpikaan meistä pysty kaukosuhteeseen, joten tuntuu, että on jopa hieman turhaa elää suhteessa jossa ei ole tulevaisuutta.

Kaiken lisäksi tämä poikaystäväni jätti minut jo kerran maaliskuussa. Tekstiviestillä, sanomatta mitään syytä, ja sitten parin päivän päästä oli itkien ronkumassa minua takaisin ja lupasi korjata kaikki itse aiheuttamansa ongelmat yms (koskaan en saanut tietää miksi hän itse asiassa päätti jättää). Yhtäkään ongelmaa ei ole korjattu ja aina kun yritän puhua niistä, hän suuttuu kun ei kestä kritiikkiä ja kääntää kaiken minun syyksi.

Nyt viime sunnuntaina riitelimme mutta saimme kaiken sovittua ja hän lupasi yrittää parhaansa noiden kahden aiemmin mainitun ongelman korjaamiseksi. Hän kuitenkin rikkoi tämän lupauksen heti seuraavana päivänä taas feidaamalla mut kaverinsa vuoksi. Pahoitin mieleni tästä ja soitin hänelle tänään itkien, yrittäen puhua pahasta olosta yms. mutta kaikki kääntyi taas minun syykseni ja poikaystäväni alkoi uhkailla jätöllä. Sanoi ettei tiedä haluaako enää olla mun kanssa, sanoi suoraan jättävänsä mut sun muuta, ja sitten oltiin koko päivä tuon puhelun jälkeen puhumatta, kunnes hän pyysi, että voidaanko huomenna nähdä ja puhua kasvotusten ennen kuin hän tekee mitään tyhmää (vaikka tekikin jo). Ja sanoi, ettei kuulema missään välissä puhelua viitannut eroon millään tavalla, huoh.

Haluaisin siis tietää mitä te tekisitte tässä tilanteessa. Kaikki mun läheiset on vastanneet että "en tiedä, mitä tekisin, puhu sen kanssa niin tiedät itse" yms mutta oon tässä koko päivän miettinyt asioita enkä oo tullut mihinkään tulokseen, ja haluaisin että olisi edes jotain ajatuksia kun huomenna puhutaan. Järki sanoo että jätä se, saat paljon parempaa mutta tunteet sanovat että yritä vielä.