fanukas18.7.2018 22:50
1/10
vihaan äitiäni tämän takia vähän.

Olen ainoa lapsi ja äitini on aina ollut yksinhuoltaja. Mulla oli todella yksinäinen lapsuus koska mulla ei oo sisaruksia, ja äiti oli aina töissä, tekemässä pitkiä päiviä (mistä en syyllistä millään tasolla, jotenkin se leipä pöytään pitää saada) Ja sillon kun ei ollut töissä niin sillon aina se oli kavereiden kanssa "rentoutumassa" baarissa.

Äiti sai jo mut ollessaan 18vuotias. Eli kun olin eskarissa , alakoulussa ja varsinkin mun ollessa 1, 2 ja 3 luokilla äitillä oli ehkä kovimmat biletysvuodet menossa, ja tosi usein se oli arkenaki myöhään yöhön baarissa ja tuli aamuyöllä kotiin josta se lähti vittuuntuneena ja äkäisenä darrassa töihin.
Mun ainoa kaveri koko mun lapsuuden ajan oli meidän koira joka tuli meille kun olin 2 vuotias. En edes muista millasta elämä oli ilman tätä koiraa ja tottakai siitä tuli 13 vuoden aikana todella rakas perheenjäsen, ja etenkin mulle "tuki ja turva". Ja joka yö ku äiti oli baarissa ja mua pelotti olla yksi kotona nii otin vaa koiran vieree, eikä yhtäkkiä pelottanukkaa nii paljo. Tai vaikka pelotti niin luotin siihen että koirani suojelee mua. (Luulen että mun kovat pelkotilat johtu siitä kun olin aika pieni vielä, ja olin katsonut paljon kauhuelokuvia koska mulla ei kotona ollu oikeastaan mitään sääntöjäkään ikinä.)

Mutta siis tää kyseinen koira oli mulle yks maailman tärkein asia, voisin jopa sanoa että rakastin sitä eläintä enemmän kun äitiä, joka ei koskaan oo ollut oikeesti läsnä mun elämässä.

3 Vuotta sitten tapahtu jotai mikä murti mut täysin. Eli äiti oli kertomatta vienyt meidän koiran lopetettavaksi, kertomatta tai edes keskustelematta asiasta mun kanssa. Ymmärrän täysin että koiramme oli jo vanha, eikä sillä olisi ollut paljoon aikaa, joten turhaa olisi ollut ruveta pitkittämään toisen tuskia. Mutta mua satuttaa niin paljon että en saanut jättää hyvästejä eikä mulle puhuttu asiasta yhtään mitään. Oon luultavasti ikuisesti katkera mun äidille tästä ja pieni osa musta vihaa sitä ihmistä. Siihen liittyy paljon muutakin, mutta tämä on yksi pääsyistä ja mun oli pakko avautua tästä johonkin.