KYRPÄJYRÄ9.5.2017 8:09
1/4
Viestittely ja treffit D:

Apuaa..
Tapasin viikonloppuna kiinnostavan miehen baarissa, tanssittiin KOKO ilta ja molemmat oli vesilinjalla kotona alottelun jälkeen. Hän on urheilullinen kuten minäkin ja meillä oli hämmästyttävän hauskaa, aidosti hauskaa! Vaihdoimme numerot ja hän kertoi haluavansa edes yksille treffeille kanssani.
Illan jälkeen kotimatkalla viestiteltiin siittä kuinka hiton hauskaa oli ja et seura oli todella viihdyttävää molempien mielestä.

Kuten luonteeseeni kuuluu, innostun aina liikaa ja laitoin ehkä muutaman ylimääräisen viestin. Eilen ei oltu yhteyksissä ja hyvä niin, antaa tilanteen rauhottua vaikka toinen pyörii mielessä vähän väliä. Eikä sillä, että hän olisi ollut missään vaiheessa tyly viesteissään. Olen vain epävarma itsestäni.


Miten etenen? Odotanko lähemmäksi viikonloppua ja soitan ja kysyn lähtisikö hän treffeille kanssani, tai kahville? Ilman että laitan tällä välin viestiä. Mulla on ollu ongelmia sosiaalisten tilanteiden kanssa ja nyt opettelen uudestaa :D älkää pitäkö mua yli-innokkaana, haluan vaan kuulla miten TE handlaatte tällaset tilanteet :DDD