DellaShoo28.2.2018 8:54
1/7
Varattu nainen rakastuu varattuun mieheen

Nyt on pakko tänne kertoo, kun tekis mieli kertoo koko maailmalle! Olen rakastunut. Isosti. Enkä voi ikinä kertoa siitä kellekään muulle kuin demiläisille :D :D. Eli siis nythän kerron vähän niin kuin koko maailmalle.

Tyyppi on mun ihastus jo nuoruudesta ja näin hänet vuosien tauon jälkeen (yli 10 vuotta) yllättäin ja kaikki tunteet vaan iski päälle. Sanokaa, että tää menee ohi!! En ole tuntenut tällaisia tunteita ainakaan kymmeneen vuoteen. Vatsan pohjassa kutittelee, tunnen jopa himoa, joka on tässä pikkulapsiperheen arjessa jäänyt kokonaan unohduksiin.

Ääh, en tunnista itseäni näistä tunteista. Olen ollut puolisoni kanssa tosi kauan, ihan teineistä. Olin jo silloin hänen kanssaan, kun ihastuin ekan kerran tähän toiseen mieheen. Molemmat oltiin silloin ja edelleen varattuja. Jotain pientä ihastusta on kai hänenkin puoleltaan, mutta en usko, että mitään isompaa, vaikka sanoikin ajattelevansa minua joskus.

Olen se, jolla aina pipo kiristää päätä ja moraalisesti olen hyvin tiukka. Ja sitten ajattelen tällaisia outoja ajatuksia pettämisestä ja ties mistä. Sanokaa, että tää on vaan ohimenevä juttu eikä vaarallista!

Huono omatunto vaivaa kun edes mietin ketään muuta, saati sitten... noh, tuhmia ajatuksia. Kai tää kuuluu pitkään suhteeseen? Ja annan vaan mennä tunteiden ohi ja sitten asiat on ennallaan?

Ehkä vähän selittyy tää kaikki tunnemyrsky siitä, että puolison kanssa ei ole mennyt vuosiin kovinkaan hyvin. Huonosti itse asiassa ja eroakin ollaan aateltu. Lapsia on kuitenkin muutama ja kaikki alle kouluikäisiä, niin varmaan ihan normaalia olla väsyneitä ja vähän kyllästyneitä ja kiukkuisia.

Mutta silti tuntuu, että olen surkea puoliso ja äiti nyt, kun ruoho aidan toisella puolella on niiiiiin paljon vihreämpää just nyt.

Kertokaa kokemuksista, pliis! Ryhdyittekö suhteeseen, mitä sitten tapahtui? Vai menikö ajatukset vaan ohi ajan kuluessa? Voisinko kääntää nää jotenkin omaan kumppaniin?