Suklaakahvi_2.6.2017 0:03
1/7
Varattu, mutta ihastunu - Help!!

Elikkäs oon 3 vuotta ollut nyt ihanassa ja rakastavaisessa suhteessa. Ollaan toistemme parhaat kaverit ja tehään paljon asioita yhdessä. Kiinnostuksen kohteet ehkä hieman eri - minua kiinnostaa matkustelu ja miestä ei ollenkaan, mutta suhde toimii hyvin. Mies ei ole romantikko ja ei aina osaa osottaa sitä rakkautta, mutta mä olen onnellinen ja mä haluan olla tässä suhteessa.

Mutta...

Ennen kun tapasin edes nykyisen poikaystäväni, juttelin pitkään ja tiiviisti samalla ihastuen mieheen joka asuu aivan eri puolella suomea. Juttu kuivui kasaan ja emme ehtineet koskaan näkemään koska nykyinen mies tuli kuvioihin. Olemme jutteleet vuosien lomassa on off, mutta lopettaneet juttelun kun homma meni liian deepiksi.Tähän päivään asti emme ole koskaan siis nähneet.

Aloitimme taas uudelleen juttelun ja tunteet on edelleen tallella. Olen korviani myöten ihastunut häneen ja haluan kovasti hänet nähdä. Tuntuu ku tää toinen ois mun sielunkumppani.

MITÄ MÄ TEEN?

Tää repii mut halki! Mun on pakko nähdä tää toinen koska me vedetää toisiimme puoleemme ku magneetit. Mä en vaa ikinä pysty näkemään että eroisin nykysestä. Rakkastan häntä, ja hänen perhettä. Hänen kaverit on mun kavereita. Me asutaan yhdessä. En haluais ikinä satuttaa häntä.

Neuvoja naiset nyt! Kiitos!