Anbl14.7.2017 16:18
1/2
Vanhempien taloudelliset huolet

Kerrompa vähän taustaa tilanteesta. Vanhempani ovat painineet vuosia taloudellisten ongelmien kanssa. Monesti mua säälittää mahdottomasti, että heillä ei ole mitään ylimäärästä ja he joutuvat tinkimään todella paljon kaikesta tarpeellisestakin. Isän silmäterä on ollut vanha traktori, jota hän on rakkaudella laittanut vuosien varrella. Tuo traktori on ollut suuri ilo isälle ja sillä hän on aurannut kotitiet talvisin ja kesäisin tehnyt peltohommia. Nyt kuitenkin vanhemmillani oli tilanne, että traktori täytyi myydä, sillä vaarana olisi että talo lähtee alta. Kuulostaa ehkä säälittävältä ja typerältä, mutta mun sydäntä särkee maailman eniten kun näin kuvan missä isi istui haikeana ennen ostajan saapumista traktorissa.
Olisiko jollain ideoita, millä tavoin voisin auttaa isääni taas keräämään kasaan summan, millä hän sais taas hankkittua traktorin?

Sinänsä varmaan monia ihmetyttää, miten yks esine voi olla noin tärkeä, jos muutenki on tiukkaa kaikesta, mutta ainakin omaan silmään on näyttänyt, että traktorin laittaminen ja sillä ajaminen keventää huolia kaikista muista ympärillä olevista huolista. On jotenki niin hiton epäreilua, että osa maailmaa kierii omaisuudessa ja toisilla on pulaa kaikesta ja se viimeinenki onnen aihe on pakko myydä pois. Oon ihan itku kurkussa kun ajattelen ees isiä ja muuta perhettä. Asun itse jo pois kotoa, ja autanki heitä välillä taloudellisesti kun vaan pystyn. Harmittaa silti kotona asuvien puolesta, että he joutuvat elämään siinä jatkuvassa kituuttelussa ja huolessa. Ja sitte ne vähäisetkin ilonaiheet viedään pois. Hitto.