ilonajeejee20.3.2018 18:21
1/8
vanhempani estävät säätöni näkemisen

Eli siis minulla on ensimmäistä kertaa ollut säätöä ja olen tottakai innoissani. Ongelmana ovat vanhempani.

Näimme vapaa-ajalla ensimmäistä kertaa n. viikko sitten. Aloimme läträämään alkoholillla ja päädyimme astetta kiihkeämpään suuteluun, josta jälkenä jäi muutama tarkoittamaton fritsu.
Noh menin tunnin myöhässä aikataulusta kotiin ja vanhempani huomasivat fritsuni ja alkoivat välittömästi torumaan. En ole oikeastaan koskaan tullut toimeen vanhempieni kanssa ja ongelmia meillä on kotona ollut niin kauan kuin muistan.

Seuraamukseksi tästä yhden illan tapauksesta menetin rahani, spotifyni, sekä vapaa-aikani.

Noh, olemme jutelleet jätkän kanssa ja haluaisimme nähdä uudelleen lähiaikoina. Ystävällisesti tästä mainitsin vanhemmilleni, niin vastaukseksi sain jyrkän kiellon. Voin nähdä häntä ainoastaan, jos hän tulee meille. Haluan itsekin jossain vaiheessa tuoda jätkän näytille, se ei ole minulle ongelma. Kuitenkin lyhyen toistemme tuntemisen ajan takia en haluaisi vielä tuoda häntä kotiin. Haluaisin ensin rauhassa tutustua häneen paremmin.

Onko kellään muulla kokemuksia tästä? Veljelläni(joka ei enään asu kotona) on ollut samanlaisia tempauksia, muttei hän ole saanut kuitenkaan samanlaisia seuraamuksia, mikä tuntuu todella epäreilulta. Äitini ei ole aiheesta niin jäykkä, hän on enemmän innoissaan siitä, että minulla on säpinää. Isäni kuitenkin on alkanut periaatteessa leikkimään kummisetää, tai ainakin minulle se tuntuu siltä..


Miten saisin vanhempani hellittämään hieman? Tuntuu etten jaksa enään tällaista ainaista pompottelua ja kontrollointia. Tuntuu myös tyhmältä, että tällainen jyrkkämielisyys vapaa-aikani suhteen alkoi muutaman kaulamustelman takia. Jos niitä ei olisi vahingossa tullut, niin uskon ettei tilanne olisi sama.