sinkkutappi4.5.2017 16:50
1/12
Vanhemmat kieltää fyysisen kontaktin

Poikaystävä on kohta 17 ja minä 15. Ollaan seurusteltu 7kk ja aluksi poikaystävän vanhemmat hyväksyi kyllä halailun, kädestä pitämisen tms (ovat siis uskovaisia joten näin ollen on tiettyjä rajoja jotka saattaa mennä välillä yli). Mun mielestä ollaan molemmat ihan vastuullisia, poikaystäväkin hoitanut koulunkäyntinsä hyvin eikä kumpikaan käytetä esim. päihteitä. Vanhemmat tosiaan on sitä mieltä, että esiaviollinen seksi on ehdoton ei, eikä meillä tosiaan ole edes aikomuksia siihen. Luulisi, että vanhemmatkin ovat sen jo ymmärtäneet. Aiemmin nää sen vanhemmat on kieltänyt kaikenlaisen fyysisen kontaktin meiltä esim. nuortenilloissa, koska "silloin ollaan kaikkien kanssa" ja sinänsä tää saattaa olla ymmärrettävää että edes vähän pitää rajottaa, ettei muiden kavereiden seurassa istuta nurkassa nuolemassa.

Tässä oli nyt vasta viikonloppuna eräs tapahtuma, jonne lähdettiin. Kumpikaan ei poikaystävän kanssa tiedetty, että toiseen koskeminen on kiellettyä myös siellä, mutta sen isä sai kuulla siitä ja suuttui ihan urakalla. Nyt sain kuulla, että he ovat siellä päättäneet, että tästä lähtien ei myöskään kahdestaan ollessamme sallita muuta kuin pientä halailua (eikä sitäkään liikaa) - liian lähellä toista ei saa istua, ei saa pussata edes poskelle, ei istua sylissä, ei osoittaa muutenkaan hellyyttä. Poikaystävä on tämän takia ollut erittäin ahdistunut, koska tietää kuinka tärkeetä mulle on fyysinen läheisyys ja kyllähän se sillekin on tärkeetä, mutta mulle aivan erityisen. Se uskalsi vasta tänään kertoa tästä säännöstä mulle ja pelkäsi reaktiotani. Oon jo nyt sitä mieltä, että säännöstä on jo ollut ja tulee olemaan enemmän haittaa kuin hyötyä. Joo, suudelmat, halit jne ei oo niin tärkeitä välttämättä kuin se että tulee toisen kanssa toimeen ja näin, mutta... Mua suututtaa se, kun näiden vanhempien takia poikaystävä on saanut olla ahistunut jo melkein viikon...

Nyt joku sanoo, että miksei vaan tehdä mitään sen vanhempien ollessa poissa näköpiiristä. Ei taida onnistua, poikaystävä on sen verran kiltimpi kuin minä, että ei omatunto kestäisi, enkä voi tietenkään pakottaa toista. Tahtoisin vain tietää että miten nää ylisuojelevaiset vanhemmat sais ymmärtämään munkin kannan asiaan?