juthby3.3.2018 15:55
1/8
Väkivaltainen poikaystävä? Auttakaa.

Olen ollut poikaystäväni kanssa yhdessä noin neljä kuukautta, ja alkuun hän oli niin ihana, ja olisin voinut vaikka vannoa, ettei se muutu enää tästä paremmaksi. Toisin kuitenkin kävi.

Harrastimme seksiä ensimmäistä kertaa about kaksi viikkoa sitten kun olin poicciksellani yötä, sillä halusin odottaa eikä hänellä ollut kuulemma mikään kiire. Nuoltiin jokunen aika siinä ja päätettiin ryhtyä hommiin. Kaikki oli tosi romanttista, kynttilät jne vaikka olikin ihan aamu. Hän ''valmisteli'' mua tosi pitkään, mutta kun koitti laittaa sisään, niin se meni vain pari senttiä. Sanoin että ai jumalauta nyt oikeesti sattuu. Hän ei lopettanut, vaan sanoi että ''oo hiljaa'' ja oltiin siis hänen kotonaan (kyseessä siis kerrostalokämppä ja asuu yksin eli ei ois häirinny ketään). Aloin itkemään ja sitten vasta lopetti.

Tämä herrasmies luuli, että tilanne oli mielestäni kiusallinen ja siksi aloin itkemään ja kun sanoin, että itkin sen takia kun sattuu, niin ei paljon empatiaa herunut, vaan koki että ylidramatisoin (hän ei sitä siis suoraan sanonut mutta naaman ilmeestä joka oli sellanen ''ei se nyt noin paljoa voi sattua''-ilmeestä kyllä näki).

Kyseli vaan jälkeenpäin että sattuuko vielä ja haluanko koittaa uudestaan. En oo ihan varma että tajusko se tätä tilannetta kunnolla. Anteekspyyntö tuli vasta kun kysyin päivemmällä, että etkö pyydä anteeks? Pyyntö vaikutti vilpittömältä, mutta ota siitä nyt sitten selvää.

Koitettiin seuraavana päivänä uudestaan. Taas sama rutiini. Vasta taas alettuani itkemään hän sanoi että on oikeasti pahoillaan ja huomasi että meni liian pitkälle ja olisi pitänyt lopettaa heti kun sanoin että sattuu ja pyyteli vielä myöhemminkin kovasti anteeksi.

Raiskasiko tää jätkä mut? Periaatteessa en sanonut suoraan ei, mutta kyllä nyt pitää ymmärtää lopettaa jos toinen sanoo jatkuvasti että aiaiai sattuu vitusti.

Täähän on siis läpsinyt mua ympäri vartaloa ns ''leikkimielisesti'' ihan alusta asti, mutta aina kun sanon että ai, niin sanoo vaan että joojoo, hymyilee ja lopettaa. Mua oikeesti välillä sattuu kun se tekee jotain tollasta ja oon sanonu sille niin monesti, mutta se vaan sanoo että en ees läpsässy kovaa.

Oonko vaan niin vitun sokee ja elän väkivaltasen ihmisen/raiskaajan kanssa parisuhteessa? Auttakaa.