Pomeranssinkuori7.3.2018 9:49
1/10
Vaikea suhde

Olen vähän pattitilanteessa. Elikkä olen juuri 18 vuotta täyttänyt tyttö ja olen seurustellut kuukauden verran poikaystäväni kanssa. Olen kuitenkin huomannut huolestuttavia merkkejä suhteesta.

Ensinnäkin poikaystäväni on kamalan kontrolloiva. Häneltä pitäisi pyytää lupa kaikkiin menemisiini, vaikka ymmärrän kuitenkin että suhteessa on hyvä ilmoittaa menemisistään, mutta tuo luvan pyytäminen tuntuu vähän epämukavalta. Kerran jopa yöllä mentäessä vessaan hän kysyi että mihinkäs matka?

Hän ei myöskään luota minuun. Kerran hän tuli pimpottelemaan ovikelloa, vaikka olin sanonut etten halua tätä nähdä. Noh, avasin oven ja hän marssi sisälle kuin maan omistaja ja katsoi kaikki huoneet, ettei vain sattuisi olemaan mitään mustaa miestä kaapissa piilossa :D

Hän myös soittelee minulle niin kauan että vastaan puhelimeen. Auta armias mikä huuto siitä tuleekaan jossen halua vastata puhelimeen. Hänellä tuppaa olemaan vähän liian agressiivinen puhetapa ja hän provosoituu, jossen vastaa samantien puhelimeen. Itse menen aina ihan lukkoon, enkä uskalla puhua enää siinnä tilanteessa.

Meillä oli tossa jo ero tosi lähellä ja olisi vaa pitäny erota. Kuitenkin eilen halusin vielä nähdä poikaystäväni, mutta hän sai keploteltua minut takasin ja sanoi: " jos vielä yrität erota musta, voit olla varma, että ammun mun aivot pellolle"

En siis yhtään tiedä mitä teen.. siellä se mulle taas viestiä laitellu ja kysyny milloin otan sen avaimen takasin. En vaan ole onnellinen tässä suhteessa, mutten uskalla sanoa sitä hänelle koska pelkään. On hän uhkaillut minua "vitsillä" nyrkilläkin päin naamaa. Hänen kasvonsa vaan ei näyttänyt kovin vitsin omaisilta siinnä vaiheessa.

Olisiko teillä mitään ideoita miten minun kannattaisi edetä tässä suhteessa, ettei toinen toteuttaisi itsetuhoisia aikeitaan tai etten itse saisi nyrkistä naamaan.

Vai pitäisikö minun katsoa miten suhde tästä etenee ja että parantuisiko se?

-epätoivoinen