mint_tea5.5.2018 20:14
1/3
vaihoin pojan kaa numerot mutta en tiiä mitä tekisin seuraavaks

Olin yks päivä kirjastossa opiskelemassa kun yks poika tulee mun luokse juttelemaan. Hän vaikutti oikein mukavalta ja sellaselta ihanan analyyttiseltä ja kypsältä. Siinä luettiin ja keskusteltiin yhessä, kunnes tän pohan piti lähteä ja me siinä lopuksi vaihdettiin numerot. Mulle ei ikinä käy tällasta ja en tienny että tollasia poikia on joilla on pokkaa tulla tolleen vaan keskustelemaan vieläpä ihanan asiallisesti ja vähän syvällisesti.

Mutta nyt tästä on kulunu jo muutama päivä enkä oikeestaan tiedä mitä tekisin tälle asialle. Ongelma on se että jotenkin musta tuntuu ettei me sovittas yhteen vaikka huomasin meissä olevan paljon samaa. Jotenkin ei vain tullu sellanen olo että oi vitsi haluun ottaa siihen yhteyttä. Hän ei ollu ulkoisesti ihan mun makuun vaikka ulkonäkö ei oo mulle se tärkein asia. En oo koskaan seurustellu ja oon jo sen ikänen että haluisin jotain sellasta. Mutta en halua kuitenkaan seurustella vain seurustelun takia. Ja tiedän että on tyhmää tehdä tällasia "sovitaanko yhteen vai ei" päätelmiä vain yhden tapaamisen jälkeen x)

Mutta mulla on nyt pään sisässä sellanen kamppailu että laitanko sille viestii vai en. Koska musta tuntuu että se odottaa että mä laitan sille viestiä kerta se ite lähesty mua heti niin avoimesti. Mutta jos taas laitan viestiä niin ottaakohan se sen heti sit kiinnostumisen merkkinä? Vai ehkä vaan ylianalysoin ja voin vaan lähteä ihan kaverina liikkeelle ja aatella että hei, toi tyyppi vaikutti mukavalta joten laitan sille viestiä. Mutta onkohan siinä silti heti sellanen taka-ajatus. Tää poika kerto että se oli vähän aika sitten eronnu joten ehkä se vaan suree ja kaipaa jotain naispuoleista seuraa sillä tavalla viereensä? En tiedäää