addiktoiva20.4.2018 21:00
1/7
Uusia ystäviä pk-seutu ?

Heippa! Viime aikoina oon nähnyt aika paljon ihmisten etsivän ystäviä täältä, joten päätin itsekin yrittää. "Oikeassa elämässä" ystävien löytäminen on toisinaan hankalaa kun koulut loppuu eikä lapsuuden harrastuksia ja niiden piirejä enää ole. Vanhat kaverit kasvaa erilleen. Ei sitä oikein missään tapaa ketään, ainakaan tällä hetkellä tai pelkässä ystävämielessä.

Olen tänä vuonna 19-vuotias helsinkiläinen tyttö ja pidän musiikista, syvällisistä keskusteluista, matkustelusta, kulttuurista sekä elokuvista. Koen olevani avoin ja sosiaalinen sitten kun alkukankeudesta yli pääsee, ja tykkään kuunnella ja auttaa ihmisiä. En pelkää puhua vaikeistakin asioista, joten toivon kanssaihmiseltä myös kykyä puhua silloin tällöin muustakin kuin hattarasta ja yksisarvisista ja siitä, kuinka elämä on ihanaa.
Mulla ei niinkään ole mitään "kriteerejä" ystävilleni, ja (nämä muutamat) tämänhetkiset ystäväni ovatkin kaikki varsin erilaisia. Jokaisen kanssa sitä vaan muodostaa ne omat jutut, oli se sitten vaikkapa kahvittelua ja shoppailua, pitkiä kävelylenkkejä tai disney-leffamaratoneja pienessä humalassa.

Ei niinkään ole väliä jos et asu ihan muutaman tai muutaman kymmenenkään kilometrin päässä, mutta olisi uusia tuttavuuksia kiva joskus tavata myös kasvotusten. En vaadi että olisit täysin saman ikäinen, mutta toki toivoisin että olisimme suurinpiirtein samalla henkisellä tasolla.

Jos kiinnostuit niin laita vaikka kik/snapchat/ig tai jotakin vastaavaa hauskaa tuohon alle niin katsotaan olisiko meistä ystäviksi <3