JembeX28.5.2018 10:47
1/12
UUSIA FRENDEJÄ PK-SEUDULT (18+)?!

Päätin tehä tälläse pienen frendi haun, haha.
Oon siis 18-vuotias (kesäkuus täytän 19) just lukiost valmistuva tyttö ja etin uusii kavereita. Mulla on muutamii hyviä ystäviä, joita nään silloin tällöin mut niilläki on duunia sun muuta, joka vie aikaa. Sit on näitä koulusta hankittuja ”kavereita”, mut tunnen itseni vähä kiusalliseks heidän seuras että juttu ei oikee luista enää😬
Täs vähä lyhyesti tietoi musta ja kiinnostuksen kohteista :)
- Asun Helsingis (vielä vanhemmilla)
- Alotan syksyl merkonomi opinnot
- Mä seurustelen, mut täl hetkel en tapaile poikaystävää NIIN usein —> en etsi treffi seuraa vaan iha kaveri kavereita! :)
- Oon kiinnostunu jonkin verran musiikista (käyny joskus piano tunneil ja laulanu kuoros), piirtämisest ja käyn lenkeil
- Oon ihan eläinrakas et omistan kanin täl hetkel :)
- Tykkään sillai meikkailla, shoppailla ja käydä vaikka kahvilla/teellä<3
- Hauskan pito on kaiken A ja O ja mut saa helposti nauramaan, mutta tällee pienenä ilmoituksena nii en nykyisin käy enää baareissa koska mulla todettii epilepsia (lääkitys kohdillaan eikä aiheuta ongelmia) ja en ole koskaan ollut enkä nyt enää varsinkaan ole kova alkoholin kuluttaja että silloin tällöin voin ottaa pari siiderii ja skumppaa, hehe :)
- oon tän kesän töissä, mut aikataulut on aika joustavat siellä että en ole viikon aikana joka päivää töissä, ainakaan sitä koko 8 tuntia eli aikaa on tapailla!

—> eli tosiaa jos kiinnostais nähä, oot vähän saman tyyppinen ihminen (ei tartte kaikki kohat matchaa tietenkää, tuun monenlaisten ihmisten kaa toimee), about samaa ikäluokkaa, asut pk -seudul tms nii vinkkaa toho alle 👇🏽 nii voidaa kattoo miten siitä eteenpäi :) jos haluut pistää sun snäpin tai vaikkapa ig:n tähä nii ois iha mahtavaa!👍🏽