dinias30.6.2018 21:01
1/2
Uus tyyppi tuli väliinu

Heippa kaikille!:)
Keväällä mun kurssilla oli yks poika, jonka kaa aloin hengaamaan ja jonka kanssa tulin tosi hyvin juttuun. Me molemmat ihan selävsti tykättiin toisistamme ja juteltiin kaiket yöt. Meistä tuli aika läheisiä. Mä oon kuitenkin sellanen ihminen joka ei ole kovin spontaani, eli en halunnut kertoa hänelle että tykkäsin hänestä jollen ollut ihan satavarma että se myös tykkää musta. Oli ihan viimeset viikot koulussa ja olin just keränny rohkeutta ja pyytäny häntä ulos. Me oltiin sovittu päiväki ja kaikki. (En tienny että ottiko hän tän vaan hengailuna vai treffeinä mutta ei sillä niin väliä).

Meiän kurssilla aika lähellä meitä istu tyttö joka oli aina yksin hiljaa. Mä päätin mennä juttelee sille yks päivä ennen tuntii ja pyytää sen istuu meiän kaa. Me siinä juteltiin ja kaikki meni ihan hyvin ei mitään ihmeellistä. Sillonku tunti loppu, kävin viemässä opelle yhen paperin, ja pyysin tätä tyttöä ja poikaa oottamaan mua. Kun olin tulossa takasin huomasin et ne oli lähteny jo kahestaan ja oli nauramassa käytävällä. En miettiny sitä niin paljoa, aattelin vaan että tää poika yrittää vaan olla mukava.

Yhtäkkii huomasin että tää poika ei tullukkaan enään juttelemaan mulle snäpissä tai tunneilla, vaan he oli kahestaan tämän tytön kanssa, ja tiiän että he kävi ulkona aika usein, en tiiä oliko vaan kavereina romanttisesti. Yhtäkkii mä olin se joka oli jääny yksin.
Aika perseestä.
No, mä annoin asian vaan olla, ja aattelin että tää on vaan vaihe ja menee pian ohi.
No, ei se mennytkään.
Pian mulla alko melkosesti keittää yli, sillä aina kun menin juttelemaan tälle pojalle, hänellä ei ikinä ollut aikaa, sillä hän oli kyseisen tytön kanssa. Kerran vähän suutuin sillä hän oli esimerkiksi unohtanut kokonaan sen päivän, kun meidän ois kuulunu mennä ulos.

Me ei juteltu pariin viikkoon, mutta sitten se taas laittoi viestiä, ja nähtiinkin pari kertaa, mut koko jutusta oli kokonaan kadonnu ns kipinä. Ja koska mä todellakin pidän hänestä ja haluisin olla hänen kanssa, mietin että voiko teidän mielestä tätä juttuu enään pelastaa, vai onko ihan menetetty tapaus? Mun paras kaveri sanoo että mun pitäis vaan siirtyy eteenpäin, mut kukaan poika ei enää tunnu nii spessulta kuin hän.

Kaikki vinkit otetaan vastaan kiitoksia!