itsme00014.7.2018 3:30
1/1
Uuden kaverin salailu (tyttö)

Basic: ollaan kaikki -02 mut ite oon vielä 15 (eli heillä molemmilla on kevarit, mulla ei)
Oltiin yhessä melkeen kaks vuotta
Erottiin keskiviikkona

9.6

Olin jo pitkään kiinnittänyt huomiota yhteen tyttöön, joka kävi mopomiitissä (nauro kaikelle mitä mun bf sano yms.) ja katsoin jo silloin et oho! ovat alkaneet seurata toisiansa ig:ssä.

Kerran mun bf tykkäsi sen kuvasta ja sanoin että en pidä siitä koska koko juttu vaikutti epäilyttävältä.
Mutta sitten keskiviikkona huomasin, että oli tykännyt taas sen uudesta kuvasta ja olinkin pistänyt merkille, että olivat samaan aikaan ig:ssä paikalla ja snäppi score oli alkanut nousemaan pikkasen kokoajan (ei ollut lähettänyt streakseja)
Ero --> osa syy "lähiaikainen epäileminen"
No sovittiin että tulee to käymään että puhutaan asiat halki.

To:Siinä sitten odottelin, että millonkohan tulisi (oli mummollaan käymässä ja sen jälkeen piti tulla käymään luonani).Näin sitten snäpin kartasta, että hän oli lähtenyt espooseen päin ja käynyt mäkissä (Ei kovin useasti käy yksin mäkissä??)
Kertoi että yksi osa piti käydä ostamassa pikkusiskon skobaan ja sanoi sitten että ei ehdi ollakkaan, että tulee huomenna.
Noh, ajoin vielä hänen kotimatkansa varrelle, että jos vaikka törmättäisiin, koska olin ihan rikki ja halusin päästä puhumaan hänen kanssaan. Kotona laittoi viestiä että ajoikin eri reittiä.

Pe: Tavattiin, oli mukavaa joskin pari kyyneltä tuli mutta naurettiin ja hengailtiin.
Odotin koko loppupäivän, josko laittas viestiä. Myöhään illemmalla laitto että miten menee ja oli pakko avautua, kun ei vieläkään oltu puhuttu.Sitten kysyin ihan pokkana, että onko sen ja (sanotaan vaikka Leena) Leenan välillä jotain.Sanoi sitten että ovat kavereita.
Olin ihan että mitäs vittua. Exällä ei koskaan ole ollut tyttökavereita ja epäilinkin että olivat puhuneet. Siinä sitten mutkien kautta sain tietää että olivat puhumeet jo hetken (muka yhtäkkiä oli ollut streakki snäpissä ja sitten tutustuneet). Ja että tää tyttö "on ainoa kaveri ketä vittu kiinnostaa" koska hänen poikakavereille ei voi kuulemma puhua tälläsistä asioista tai MINULLE?
Menin sitten puhumaan tälle tytölle kun joku mättäs (järkytyksekseni puhuu aivan samallalailla kuin exä).Olivat käyneet ajamassa jo kerran sillon kun olimme vielä suhteessa (valehteli tästä)Ja olivat sillon perjantaina yhdessä käyneet ajamassa (katsomassa motonetista ajohanskoja).
Valehteli siis tuostakin silloin ja pitänyt salassa. Huvittavinta oli se, että meidän piti yhdessä käydä katsomassa MINULLE ajohanskoja ja käydä ajelemassa eikä Leenalla ollut mitään tietoa asiasta että hänen piti olla minun kanssani.
Kysyin tytöltä jos haluaisi tutustua (jotta saisin ehkä kaverin ja jotta on turvallisempi olo mitä oikein tapahtuu)Kuitenkin kun sanoin että haluaisin myös puhua tästä niin sanoi että ei halua puuttua, on kuulemma tarpeeksi stressiä omassa elämässä. (Leena on siis kai jo varattu, mutta "olemme ystäviä ja Leena on varattukkin" eli pistettiin sen piikkiin)
Sanoi että huomaa etten luota tähän exääni ja sanoin siinä sille että ei se kyllä tiiä mitään mitä on tapahtunut (tietysti hienovaraisemmin) Eikä kuulemma luota enään minuun kun lähetin keskustelustamme ss exälle kun yritti vieläkin valehdella asioista. Exä sanoi että ei ole kaverini jos jatkan tälläistä "epäilemistä".No puhuimme exän kanssa wapissa ja pyysin pelaamaan, että voin jutella kunnolla.Kerroin kaikista huolistani yms. Ja sanoin että pelkään että hänellä on Leenan kanssa mukavempaa kuin minun kanssani.Hän myönsi asian mutta sanoi että ainakin tällä hetkellä koska minun näkemiseni tekee kipee (ymmärrän, vaikka itselleni tulee vain parempi olo).
Selitteli että ei ollut kertonut asiasta (eikä koskaan muustakaan vastaavasta) koska tulen heti vihaiseksi ja vedän raget. Jos olis sanonut jo sillonkun oltiin yhessä että ovat kavereita, ei olis ollut niin paha juttu..
Sanoin että en halua enää valehtelua ja haluan että sanoo asiat suoraan. Sanoikin sitten että menee huomen Leenan kanssa ajamaan sen jälkeen kun on käynyt täällä vielä tapaamassa mua, ennekuin lähden viikon lomalle perheen kanssa. (sanoi muuten vielä että haluaa antaa viimeisen pusun ja että saan kavereinakin antaa halin esim.)
Pelkään, että Leenan suhde loppuu ja koska ovat näin läheisiä niin päätyvät yhteen. En tiiä kestäisinkö olla edes kaveri silloin.
Haluan kuitenkin olla exäni kaveri (paljon hyviä syitä ja haluan muutenkin kuuluvan elämääni)
Mutta mites tää nyt sitten? Kuulostaako normaalilta?
Väittävät että ovat vain kavereita mutta luotto vähän mennyt tälläisen jälkeen.
Ja kertoi aikaisemmin että oli harkinnut eroa noin kaksi viikkoa, eli samoihin aikoihin kuin tää uusi "kaveri" ilmesty kuvioihin..