Poistunut demittäjä2.7.2018 9:07
1/7
Uskotko romanttiseen rakkauteen?

Itse en enimmäkseen usko. Pidän sitä vain yrityksenä keksiä suurempi merkitys parisuhde-elämälle joka voi pidemmän päälle olla puuduttavaa. Toisaalta uskon että on harvoja tapauksia joissa molemmat rakastavat toisiaan, mutta tämä vaatii kaksi erittäin älyllistä ja tietoisesti sitoutunutta yksilöä jotka arvostavat _toisiaan_.

Jos rakkautta olisi oikeasti, eivät miehet olisi pitäneet naisia orjina, omaisuutena, alempana rotuna, heikkoina ja tyhminä liki koko historian ajan kaikilla mantereilla. Avioliitot ja perheet tuskin olisivat niin väkivaltaisia jos rakkaus olisi se isoin juttu. Lisäksi miehen kohdalla rakkauden voittaa usein himo, sillä miehet ovat virallisesti monissa paikoissa moniavioisia ja he käyttävät seksityöläisten palveluja uskollisuuden sijaan.

Rakkaus on osittain keino peittää suhteen raakuus ja sen merkityksettömyys. Jos katsoo vaikka Aasian tai Afrikan maiden menoa, niin kuka voi tosissaan väittää että rakkaus on kovin todennäköistä miehen ja naisen välillä?

Naisilla muuten erittyy enemmän kiintymyshormoneja, eli varmaan siksi naiset ovat rakastuneempia ja sitoutuneempia kuin miehet.