Poistunut demittäjä18.4.2018 15:48
1/24
uskallanko pyytää ihastusta pariksi ysien gaalaan

eli tosiaan meiän koululla on tapana järjestää aina yseille vuoden lopussa tämmönen ysien gaala, missä on ensin ruokailu ja sitten ohjelmaa ja sinne mennään tosiaan parhaat päällä.
ja meillä on siis semmonen käytäntö, että sinne ruokailuun ja myös katsomaan ohjelmaa mennään pareittain. eli siis tyttö-poika parit. kauhean usein ei oo semmosta, että joku oikeasti pyytäis jotakita pariksi vaan usein se menee niin, että juuri siinä viime hetkellä väkisin ollaan vaan jonkun parina. ja tässä on myös se kriteeri, että sen parin pitää olla samalta luokalta, koska me mennään luokittain.

mulla siis on tämmönen tilanne, et haluaisin pyytää mun ihastusta mun pariksi, joka on mun kans samalla luokalla. meillä on silleen aika hyvät välit ja tuun sen kans parhaiten toimeen meiän luokan pojista ja ollaan kans oltu kaks vuotta kemian parit jonka takia meillä on kans ihan hyvät välit.
mää nimittäin pelkään, et jos mää en pyydä mun ihastusta pariksi niin joku muu meiän luokan tyttö saattaa pyytää sitä. ja kun musta tuntuu et yks meiän luokan tyttö, joka on tosi nätti niin tykkäis kans mun ihastuksesta, ja se on semmonen luonne et se saattais jopa pyytää sitä.

toivottavasti ymmärsitte mitä yritän tässä selittää. kertokaa mielipidettä miten pitäs tehdä