Visiteur3.6.2017 19:00
1/5
Uskallanko laittaa viestiä ihastukselle tässä tilanteessa?

Haluaisin lähettää yhdelle luokkakaverille(ihastukselle) whatsapp viestiä mutta pelkään että se ahdistuis siitäXD

Ollaan kavereita(ainakin mun mielestä), ollaan juteltu muutamat kerrat aina koulussa ja vietetty aikaa ryhmässä koulun ulkopuolellakin. Ollaan myös yhdessä ryhmäkeskustelussa whatsapissa, jossa siis on myös muita luokkalaisia.

Uskallanko siis laittaa sille yksityisviestiä vai ahdistuuko se tai onko se outoa? En koskaan oo laittanu muille luokkalaisille yv kysyäkseni vaan, että mitä kuuluu tai sellasta vaan on aina ollu joku tärkee asia. Se yv laittamine on vähän niiku ystävyyssuhteen next level niin se olisi mun mielestä outoa jos joku luokkalaine laittaisi mulle:D

Lisäksi tää poika on ujo, vaikka kyllä sillä riitää paljonki juttua kun saa sen vauhtiin.

Joo ja nyt ylianalysoin taas kaiken enkä varmaan laita sille mitään vaikka aiemmin ajattelin et se olisi ihan ok..

Toisaalta eilen kun jäin kahestaan tän pojan kanssa koululle kevätjuhlan jälkeen niin se kerto et sil ei oo mitää kesäsuunnitelmii ja toivos et ois jotakin tekemistä ja sanoinki sille että voin pelastaa sen tylsyydeltä ja että se voi soitella meijän luokkalaisille, ei ne siitä pahastuis. Se ei tainnut innostua tuosta tai ei ainakaan näyttänyt sitä:D Mietiskeli vaan, että mitä ne muut todella ajattelis jos se soittais niille.

Säikytin sen myös yhessä vaiheessa kun vitsailin, että tulisin sen ikkunalle stalkkaa kun se syö koska en oo koskaan nähny kun se syö D: Voi ei oon hirvee, kadun sitä suuresti. Onneksi kuitenki tän jälkee sanoin, että en nyt oikeesti tekisi niin ja jatkettiin keskustelua.

Mietin että voisin linkata sille jonkun biisin ja kysyä mitä mieltä se on samalla kun kysyn miten sillä menee. Eli laitanko viestiä vai en?
Oi jos vaan tietäisin vihaako se mua vai ei.