Poistunut demittäjä12.5.2018 17:37
1/2
''Unelmien'' poikaystävä on elämässäni?!

Homman nimi on nyt siis se että olen huomannut pikkuhiljaa olevan enemmän kuin ihastunut tähän kyseiseen jätkään, joka viime kesänä saapui elämääni.
Jo silloin tunsin outoa vetoa häntä kohtaan ja tuli halu pysyä lähempänä tätä henkilöä ja kun kaikki muut on jättäneet niin hän ei missään vaiheessa.
Vaikka riitoja on ollut, niin niitten yli on päästy ja silti hän on aina ollut se jolle voin kaiken kertoa ja soittaa milloinka vaan, riidoissa tai ei.
Huomasin pikkuhiljaa olevani ihastunut tähän kyseiseen henkilöön ja yritin vaan ns. ''tukahduttaa'' tunteitani etsimällä muista samoja piirteitä ja asioita mitä hänessä oli ja on.
Loppujen lopuksi kuitenkin aina päädyin hänen luokseen ja kaikki pienet säädöt tässä välissä kääntyi siihen että minä luovutin sillä tunsin edelleen vetoa tätä jätkää kohtaan.
Viime kesästä asti mä oon vaan tuntenu et se on se joka saa mut nauramaan niin perkeleesti mut samalla saa mut itkemään, niin niitä onnenkyyneliä kun niitä surunkin.
Mut kuka ei sais?
Kuitenkin, hän kertoi mulle kuukausia sitten että on rakastunut muhun ja mä pelkäsin.
Mä jänistin ja pakenin suoraan sanottuna.
Mä sulkeuduin omaan kuoreeni enkä päästäny ketään enää sisälle, en enää ees tätä henkilöä jolle olin kaiken kertonut.
Mä vaan pelkään ns. rakastumista ja sen ääneen sanomista, koska jokainen joka mulle on niin sanonut on loppupeleissä lähtenyt ja jättänyt armottoman tyhjiön muhun.
Mut nyt mä tarviin jotain enemmän, ja se mitä mä tarviin löytyy hänestä mut meillä on tällähetkellä ongelmana se että ei nähä usein, asutaan eri paikkakunnilla.
Molemmat opiskellaan ja tehään töitä tulevaisuuden eteen mut silti kaikki reitit jotenkin tuo meiät aina toistemme luo.. Entiiä, oonko perkele nyt vaan sokee rakkaudesta vai mitähän perkelettä..