totuudentorvi22.5.2017 17:58
1/1
Ulkona hengailu/porukkaan kuuluminen

Tein nyt ekaa kertaa keskustelun tänne, kun tuli epätoivonen olo...

Antakaa anteeks jos tästä tulee ihan sekava, en oo kovin hyvä selittämään asioita.


Ongelmani on siis se, että en tiedä tarkalleen, että mitä tekisin. Toivoisin, että jotkut fiksut tulisivat antamaan jotain positiivisia tsemppejä :D

Eli siis, kuulun tällä hetkellä n. 10hengen kaveriporukkaan. Porukka ei ole kovin suosittu, eikä me tunneta kamalasti porukkaa.
Ei siis olla mitään syrjäytyneitä tai ujoja, vaan varmaankin lähinnä perusmassaa, mutta on tyhmää, kun tuntuu että ne, jotka ovat suositumpia, löytävät aina kaikkialta kavereita ja onnistuvat tutustumaan uusiin ihmisiin.

Haluaisin itsekkin todellakin tutustua uusiin ihmisiin, koska mielenkiintoni porukkani juttuihin on oikeasti nykyään todella alhainen. Tuntuu, ettei ole mitään yhteistä.


Minulla taitaa olla paraskaveri, mutta en nyt sitä sen enempää jaksa lokeroida. Hän kumminkin on onnistunut pääsemään yhteen toiseenkin porukkaan, joka hengailee kesäiltoina ulkona.

Tässä kohtaa minulle tulee niin sellainen tyhmä olo.
Haluaisin itsekkin viettää hauskan kesän, niinkuin paraskaverini tulee näköjään viettämään, mutta ongelma on se, että en tiedä jaksanko hengata vanhan porukkani kanssa enää paljoa, kun tosiaan mielenkiinto vähän mennyt.

En välttämättä haluaisi tuohonkaan porukkaan vaihtaa johon paraskaverini pääsi.
Siellä nimittäin poltellaan ja juodaan oikeasti koko ajan kännejä. Ei siis sellasta hyvää bilemeininkiä, vaan juodaan vaan ja katotaan tyyliin telkkaria.


Eli siis tiivistettynä tuntuu, että muut aina viettää aikaa ulkosalla ja mä vaan homehdun yksin kotona.

Syksyllä kylläkin porukka tulee vaihtumaan, koska menen lukioon ekalle luokalle, mutta siinäkin kamalat paineet, että miten onnistuisin saamaan niitä kavereita, kun yläaste meni näin.
Vanhasta porukastani tulee osa samaan kouluun ja pelkään, että he yrittävät pitää vanhaa porukkaa kasassa, koska itseä todellakin vaihtelu virkistäisi.

Tästä asiasta vaan on hirveän vaikea puhua kenenkään kaverin kanssa, kun aina joku loukkaantuu.

Minulla on myös kaksi vanhempaa sisarusta, joilta olen nähnyt kokemuksia lukiosta. Heillä on ollut hyvät menot ja meiningit, ja on edelleen.

Heitä myös kutsutaan bileisiin sun muihin. Miten voisin hankkia omia kavereita? Tai onko se ihan huono juttu, että ei vietä aikaa ikinä ulkona? (tai siis käyn kyllä lenkillä päivittäin meidän koiran kanssa, mutta en siis hengaile kavereiden kanssa niinkuin ne kaikki jotka siellä kylillä näen..)