manerg6.5.2018 9:34
1/4
Ujo ja epävarma poika ihastuneena

Erosin kohta vuosi sitten melko pitkästä suhteesta, ja olin se, joka jätettiin. Sen jälkeen vastaan ei ole tullut sellaista ihmistä, johon olisin kokenut varsinaisesti ihastuvani tai mitään sellaista. Hetken mielijohteesta latasin Tinderin, vaikka asiaa hieman epäröinkin. Muutamia matcheja mukavanoloisten tyttöjen kanssa. Vastaan tuli kuitenkin tyttö, jonka kohdalla ensimmäistä kertaa niin pitkään aikaan mieli huudahti "SOS!!". Juttelun jälkeen uskallauduin pyytämään tytöltä snappia ja nyt ollaankin juteltu satunnaisesti siellä.

Yritän kovasti tutkia omia fiiliksiä etäältä ja peilata sitä siihen faktaan, että tosiaan kohta vuosi sitten päättyi itelle tärkeä suhde melko ikävästi. Mutta kun tää kyseinen tyttö on aikalailla kaikkea sitä, mitä oon kirjoittanu mun pään sisällä olevaan fiktiiviseen "millaisen tyttöystävän haluaisin jos olisi mahdollista". Ei voi käsittää. Siitä on pitkä aika kun oon ollut ihastunut, ja taas muistaa, miten perseestä tää osaa olla. Mä olen aika ujo ja epävarma itsestäni johtuen elämänkokemuksista ja edellisessä suhteessa tapahtuneesta henkisestä väkivallasta itseäni kohtaan. Välillä vaan sitä miettii, että mitähän ihmettä noin upea ja ainutlaatunen tyttö näkis minussa. Enkä mä oikein tiedä, miten pitäis toimia ilman, että vaikutan creepylta tai että oon kauhean needy tai takertuva. Mä oon jo käytännössä toiminu vastoin omaa ujouttani ja epävarmuuttani kun asensin koko sovelluksen, menin aloittaan keskustelun tytön kanssa, joka saa jalat spagetiksi ja muutenkin yritän olla coolisti ja sillee.

Oon vaan legitisti tosi kiinnostunut kyseisestä henkilöstä, koska sen lisäksi että se on about kaunein näkemäni tyttö se vaikuttaa melko samanlaiselta kuin minä, ja vaikuttaa ihmisenä niin kiinnostavalta ja ihanalta. En oo kauhean hyvä tällaisissa asioissa kun mun aikaisemmat parisuhteet on syntyneet aika sattumalta.

Jaoin tän osittain ihan vain koska peruna, mutta toisaalta olis ehkä kiva kuulla jotain neuvoja tai kannustusta tai vertaistukea muilta. Tavallaan aikaisemmat kokemukset on saanu ajattelemaan, että turha mitää on ihastua ja ei mikään kuitenkaan toimi, mutta silti se optimistisuus ja periksiantamattomuus mun luonteessa yrittää miettiä, että perkele, yritetään nyt edes.

Niin ja ps, olen siis itse poika.