gummysharks13.6.2017 6:28
1/29
tykkään mun säädöstä, mutta ahdistaa tää tilanne vaik kaikki on hyvin

siis itse säätö (äh, vihaan tuota sanaa jotenki) ei ahdista mut tää tilanne. oon siis tavannu 2,5 viikkoa sitten yhden ihanan miehen ja ollaan nyt hengailtu useampia kertoja ja pari yhteistä yötäki on ollu. puhutaan joka päivä whatsapissa vaihdellen viestejä tosi usein.

mua on alkanu ahdistaa tää tilanne kun en tiiä mitä teen, jotenki tullu semmonen pelko et yhtäkkiä sitä ei enää kiinnostakaan ja et se lopettaa viesteihin vastaamisen. tottakai tää voi tapahtua mut en halua pelätä tätä koko ajan. varsinki jos ei puhuta vähään aikaan tai tiedetä millon nähään seuraavan kerran ahdistaa, miten saisin tän tunteen pois?

lisäksi haluaisin tietää missä mennään mutta onko vielä liian aikaista ottaa puheeksi seurusteluasiat? mulla ei oo hirveesti kokemusta näistä kun suurimman osan ajasta mun treffit on aina jääny yhteen kertaan enkä oo oikein aikasemmin koskaan pääsy tällaseen tapailuvaiheeseen. tiiän ettei se oo pelkän seksin perässä mut haluaisin tietää ettiikö se jotai vakavaa.

lisäks mietityttää se et mies ei oo kehunu mua oikeestaan yhtään mut toisaalta itelläki on tosi vaikeeta antaa kehuja muille ihmisille. onko tää normaalia että mies ei kehu kauniiksi yms?

sori tosi sekavasta viestistä :D ja ollaan 25 ja 27v ku joku sitä kuitenki kysyy.