B_Boss19.6.2017 16:54
1/10
Tyhmä ex-säätö

Teki mieli tehdä keskustelu aiheesta, koska olen nähnyt tämän ihmisen niin ruusunpunaisten silmälasien läpi koko ajan. En tajua miten olen voinut nähdä koko ihmisen niin väärin. Kai sitten ihastuneena ihminen vaan toisen näkee täydellisenä.

Mies oli ihan hyvännäköinen, pitkä mutta aika laiha. Kuitenkin halusi kehonrakentajaksi. Omien sanojensa mukaan liikunnallinen, minä taas en hänen mielestään ollut liikunnallinen vaikka liikuin enemmän kuin hän.

Puhui aina huonoista tuloistani. Sanoi että en saa opiskelijana tehdä sitä tai tätä. Baarissa kun otin kaljaa, niin hän luuli, että otin sitä hinnan vuoksi. Eli koska olen opiskelija niin en voi juoda kalliimpia juomia. Sanoin hänelle jotenkin ohimennen että "kaverini joi drinkkejä ja mä kaljaa" niin mies alkoi valistamaan että kaverisi onkin työssäkäyvä, sä olet opiskelija. Vaikka todellakaan kyse ei ollut hinnasta. Drinkki maksoi varmaan pari euroa enemmän, en vaan jotenkin keksinyt mitään drinkkejä mitä olisin halunnut juoda.

Kehui että on itse saavuttanut elämässään tietyn tulotason tekemällä erilaisia valintoja kuin minä (joista en hänelle edes maininnut yhtään mitään??). Hän ei kuitenkaan sellaista maininnut, että sai ison perinnön 16-vuotiaana, joten ihan hyvät oli lähtökohdat muutenkin.

Noita yksityiskohtia on paljon lisääkin. Mutta en vaan tajua miksi luulin häntä paremmaksi kuin hän onkaan.