imperfekti_19.7.2018 10:20
1/13
Tuuliviiri poikaystävä vie voimat

Taustatietoina ollaan seurusteltu kaikkiaan kolme vuotta kaukosuhteessa. Viime vuonna poikaystäväni jätti minut kun pääsi uuteen kaupunkiin uuteen kouluun ja opiskelijabileisiin. Kohteli mua aivan hirveällä tavalla erotessaan ja kaksi kuukautta myöhemmin tapasimme ja hän itkien halusi mut takaisin ja suostuin. Kaikki on mennyt ihan ok, tosin poikaystäväni suhtautuminen minuun on kylmentynyt.

Nyt, puoli vuotta myöhemmin, ollaan muuttamassa yhteen uuteen kaupunkiin josta sain opiskelupaikan. Hän lopetti oman alansa toisessa kaupungissa koska ala ei kiinnostanutkaan.

Musta tuntuu että hän katuu päätöstään jo nyt. Valittaa, miten jo valmiiksi ikävöi kaupunkiaan eikä haluaisi lähteä. Harmittelee jatkuvasti jossei tulevaisuudesta tulekaan mitään. Tällaiset sanat käy mulla tosi paljon itsetunnon päälle, varsinkin kun jäi tosi syvät arvet jättämisestä. Sitä on saanut tuntea itsensä niin arvottomaksi ja vielä välikäden kautta kuullut, että jo viikko eron jälkeen on ollut kuulemma "onnellinen, saanut itsetuntoaan ja itsevarmuuttaan kunnolla takaisin" mut jätettyänsä.

Sain myös hetki sitten tietää poikaystäväni olleen ihastunut jättäessään minut. Hän oli heti ihastunut johonkin luokkansa tyttöön ja olivat olleet älyttömän läheisiä kunnes poikaystävälleni oli selvinnyt naisen olevan varattu ":D". Väkisinkin tuntuu, että olen vain jou varavaihtoehto uuden ihastuksen läksittyä (väittää tosin ettei kyseinen nainen kiinnosta häntä enää yhtään).

Poikaystäväni on mulle maailman rakkain ihminen eikä ero ole tullut mulla kysymykseenkään. Jotenkin huomaan vain, miten lopen uupunut mä olen hänen jatkuvaan tuuliviireilyynsä. Lähiaikoina myös töksäytti ettei haluakaan enää lapsia ja mun pitää elää asian kanssa (ollaan siis lapsista puhuttu vuositolkulla sävyyn "sitten kun". Olen aina tuonut esille kuinka paljon haluan lapsia).

Nyt kun aiheena on muutto, hän kovin varmana halusi päästä muuttamaan yhteen ja nyt hän epäröi jatkuvasti vaikka muutto on kahden viikon päästä. Ahdistaa ihan hirveästi, mun itsetunto on vieläkin ihan murskana enkä vaan kestä tällaista ryöpytystä koko ajan. Mitä mä voin tehdä?