Kitkatus2.7.2017 21:47
1/1
Tuntuuko teistäkin tosi yksinäisiltä

Olin mun kotikaupungissa käymässä. Siel oli joka nurkan takana joku tyyppi, jonka kaa olin ollu samalla luokalla tai harrastuksessa tai tuntenu muuten vaa jostain. Jotenki tääl uudessa kaupungissa oon tosi yksin - lukio on täynnä ylimielisiä tyyppejä ja musta tuntuu etten itekään osaa arvostaa sitä mitä mulla on. Tuntuu vaan pahalta ku omalla kotikadulla ei asu yhtään tuttua.

Oon tosi yksin tääl. Ja masennus&ahdistus-kombo ei yhtään auta - en jaksa tutustuu uusiin ihmisiin ku pelkään torjuntaa niin paljon. Haluisin vaan tuntee et kuulun johonki. En vaan jaksa. Haluisin olla aktivisti tai jotain, mut se tarkottais sitä, et pitäs tutustuu ihmisiin. Välil haluun vaan kuolla ääääh. Mulla on kyl ammattilaisii, joille voin puhuu mun olosta, mut ei ne voi taikoo mulle kaveriporukkaa. Kavereitaki on kyl muutama.

Tuntuu et oon aina ollu se ulkopuolinen ja se tunne alkaa käydä voimille. Tuntuu aina tosi oudolta, ku joku sanoo mua vaik kivaks tai kiinnostavaks. Haluisin vaan sellasen wholesome kaveriporukan. Kaverit on vitun aliarvostettui. Onks kohtalotovereita, olis hauskaa etten ois yksin mun ajatusten kaa.