Tutturitari26.5.2017 8:09
1/26
Tuntuu pahalta kun ystäväni vihaa lapsia, myös minun läheisiäni

En tiedä oonko tosikko, tai ainakin herkkä. Onko viisaampaa vai antaa asioiden olla ja olla miettimättä toisen hölmöjä ajatuksia?:D En jaksaisi nostaa kissaa pöydälle vaikka asia harmittaa.

Paras ystäväni _vihaa_ lapsia. En oikeastaan tiedä, mistä se viha on peräisin. Välillä tuntuu että se viha on aivan silmitöntä. Lapsirakkaana ihmisenä se tuntuu musta pahalta. Meillä on myös kaveriporukka, ja jos vaikka tämä lapsivihaaja mollaa lapsia muille lapsirakkaille ystäville, ne vaan kyllä nauraa päälle ja osaa ottaa sen huumorilla ja tietää kyllä tämän kaverin kotkotukset. :D Mutta mulle tulee aina paha mieli. Oonko vaan sit herkkä?

Esim. sisarusteni lapset, ne on mulle todella todella rakkaita joka ikinen. Ystäväni tuli kylään, meillä oli muitakin kavereita just siihen aikaan. Ystäväni näki siskoni antaman kuvan, joka notkui pöydällä, jossa oli siis yksi sisaruksen lapsistani. Kaverini sanoi, "Voi vittu, taas noita syöpiä.." Hymähdin siihen vaan, koska TAVALLAAN tiedän, että hän vihaa lapsia mutta tavallaan musta tuntu pahalta.

Oonko vaan herkkä kun loukkaannun tollasesta? Pitäisikö vaan ottaa asiat enemmän huumorilla?:D Toisaalta tiedän, että jos joskus ikinä saan lapsia, niin ystäväni ja mun välit tulevat viilenemään, koska omien sanojensa mukaan hän ei halua nähdä mitään äpäriä samaan aikaan. Eihän hän sitten voi meille enää tulla jos mukuloita olisi.