Ronaldina17.7.2017 23:55
1/2
Tunnekylmä/sitoutumiskammoinen?

Oon luonteeltani todella välittävä ihminen, viihdyn ihmisten seurassa ja ollut tosi helppo ihastumaan, ja seurustelin 17vuotiaana ensimmäistä kertaa, ja silloin olin onnellisin mitä oon ikinä ollut.
Tosin se alkoi kaukosuhteella, sillä tutustuttiin instagramissa. Luotin siihen ihan sokeasti, ei epäilystäkään että hän vois mua loukata, ja mää en ikinä loukkais sitä, koska sellanen mää en oo. Nähtiin kerran aina kuukaudessa, koska kalenterit ei mätsänny aina yhteen.. Jaksettiin sitä menoa 8kuukautta kunnes viestit ja yhteydenotot alko hänellä vähenemään ja vähenemään ja syynä oli se et ei jaksa olla puhelimella. Sit piti ittee ottaa niskasta kii, ja lopettaa koko juttu ku en jaksanu kitua ennää siinä stressissä ja ahistuksessa mitä tosta suhteesta lopulta vaa koitu. Noh, sittenhän ei jättäny mua rauhaan vaan jatkuvasti alko sit laittaa viestejä et ikävä ja muuta mikä sekotti mun pään, vaikka se käyttäyty mua kohtaan ku idiootti suhteen loppumetreillä. Hän jakso laittaa niitä viestejä vielä 4kk eron jälkeen et en varmasti pääsis siitä ikinä yli. Sit eron jälkeen (2kk siitä) sain tietää mun kaverilta että hän oli pettäny mua useaan otteeseen SILLOIN kun olin onneni kukkuloilla tossa suhteessa ja kaikki oli täydellistä melkeimpä. Mun koko vitun maailma pysähty. Hän oli leikkiny mulla vaan koko sen jutun ajan. En tajunnu että miten hän pysty mua noin loukkaamaan ja itkin monta päivää ja olin iha rikki ja mun itsetunto otti kyllä kolauksen -ison sellasen. Ja vieläkin hänellä oli pokkaa mulle laitella viestejä jne vaikka se ties että tiesin siitä pettämisepisodista.
Sit pari kk sen tiedon saamisen jälkeen latasin tinderin ja lähin käymään treffeillä. No se sit kehkeytyi mulla ja sillä äijällä sellaseen friends with benefits juttuun mikä jatkuu vieläkin. Siinä äijässä ei oo mitään vikaa. Luonteeltaan ihan huippu tyyppi ja tullaan täydellisesti juttuun ja ei oo ainuttakaan kiusallista hetkeä ollu hänen kanssaan. Yleensä mää ihastuisin heti mutta mää en tunne mittään. Vaikka todellakin haluaisin.. ( oon jo siis päässyt yli mun exästä aikaa sitten) Sit mulla on toinen ja ehkä kolmaskin äijä tässä tikun päässä ja toinen niistä on sanojensa mukaan syvästi ihastunut muhun ja haluais alkaa säätämään mun kanssa ja oon siis ollut häneen ihastunut melkeimpä aina ennen sitä mun exää. Ollaan nähty muutama kerta ja en tunne mittään. En mitäään. Oon aina kattonu vinoon niitä tyttöjä ketkä pyörittelee äijiä. Tää on mulle ihan uutta ja tää ei tunnu etes väärältä. Nyt en voi kuvitellakkaan että sitoutuisin enään. En uskalla, koska en halua tuntea tota tunnetta enää ikinä jos käy taas samallain et mua loukataan. Mua pelottaa tää asia, koska mää haluaisin todellakin kiinnostua jostakin ja tuntea sen ihanan ihastumisen tunteen, mutta se tuntuu vaan ihan mahottomalta. On tuntunut nyt jo moonta kuukautta.
Ootteko törmänny vastaavaan ja onko tää väärää mitä teen? Ehkä haluan vaan läheisyyttä enkä muuta enään.