haisuliini6.7.2018 21:39
1/8
Tulkitkaa tätä miestä ja kaikkea

Kirjoitin otsikkoon mies, koska jätkä kuulosti liian halveksuvalta.

Eli siis mä törmäsin tähän tinderissä, ulkonäkö ei ollut mitenkään mahdottoman viehättävä, mutta seaippasin oileelle, koska se mitä hän oli kirjoittanut kuulosti niin hyvälle ja samaistuttavalle. Hän antoi minulle superliken, koska oli törmännyt mun koiraan roturyhmissä ja tunnisti sen heti kun omistaa itsekin saman rotuisen koiran. :D
Ollaan juteltu nyt 2 viikkoa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Viikko jutustelun jälkeen hän halusi jo nähdä ja saatiinkin ajankohta sovittua kun meillä kuitenkin välimatkaa on 80km ja hän on intissä. Eikä mulla todellakaan mitään sitä vastaan ollut, vaikka tulikin aika äkkiä ja minä olen ujo persoona. Hän oli kovasti yrittänyt suunnitella mitä tehtäis kun nähtäisiin jo etukäteen.
Tänään sitten nähtiin, mentiin yhdessä ja mun koiran kanssa patikoimaan. Hän selvästi oli halunnut nähdä ja sanoikin mulle, ettei koskaan ennen oo parin viikon juttelemisen jälkeen ollut silleen että mennäänpäs retkelle yhessä. :D Mutta meillä oli kyllä kivaa ja juteltiin taas paljon lisää vaikka aiemmin jo tuntui ettei enää keksi kysyttävää tai muuta puhuttavaa kun oltiin puhuttu niin paljon ja laajasti eri aiheista. Hän myös kysyi minulta ensiksi olenko ennen seurustellut ja sanoi kirjoittaneensa kysymyksen uusiksi monta kertaa ennen lähettämistä. Hän myös sanoi sitten itse seurusteellensa aiemmin 2v, mutta että siitäkin on jo reilut 2 vuotta aikaa, vaikken sitä kysynyt. Ja myös hän sanoi jännittäneensä tätä tapaamista ihan hirveesti ettei ollut edes saanut syötyä.
Hän myös kävi meillä kun toi mut kotiin ja tapasi mun äitin siinä samalla, hänen lähtiessään hän ei kuitenkaan halannut tai mitään. Mutta mietin kun hän on niin samanlainen kuin minä, että johtuiko se vain siitä ettei hänkään ole nopeasti etenevää tyyppiä ja koki sen sopimattomaksi vielä tai ei vain uskaltanut vielä.
Kaiken tämän jälkeen ja päästyään kotiin hän kuitenkin laittoi viestiä että kivaa oli ja mulle on mukava jutella sekä että uudestaan näkeminen olisi kivaa.

Ihan hyvältähän tämä vissiin kuulostaa, mutta koska mä olen niin vainoharhainen ja epäluuloinen niin olis kiva saada muidenkin näkemyksiä ja analyysejä. Voisiko tästä tulla jotain?
Lisäkysymyksiäkin saa heittää!