cherry1426.7.2017 11:04
1/7
Tulkitkaa tän jätkän käytös!!

Mulla on ollu nyt noin kolme viikkoa juttua yhen pojan kanssa. Kaikki oikeestaan alko jo koulussa kun huomasin miten tää poika hakeutuu mun seuraan, kattelee ja esittää. Ei tunneta siis entuudestaan.

Kolme viikkoa sitten tää poika tuli jutteleen mulle snäpissä ja puhuttiin koko yö tyyliin ja se kyseli multa kaikkee ja oli kiinnosteen olonen musta ja mun asioista yms. Sen jälkeen puhuttiin ehkä viikko joka päivä, jonka jälkeen juttu hieman hiljeni (snäpättiin pari snäppiä koska streek). Vaihdeltiin kumminki sillon tällöin kuulumisia jne.

Sitten pari viikkoa sitte kysyin siltä, että haluuks se puhua ja se ignooras sen, eikä siis puhuttu. Pari päivää sen jälkeen tää poika tuli kuitenkin taas puhumaan ja puhuttiin jonku verran, mutta se vaikutti jotenki hiljaisemmalta ja siltä, kuin sillä olisi paljoki asiaa, muttei vaan saa sanottua niitä. Sen jälkeen se on snäppäilly mulle ihan vaan sen perus arkea yms ja jos tekee jotai (yleensä jotain tyhmää) kavereittensa kans jne. Nyt se kuitenkin alko taas ignooraan mua, eikä siitä oo kuulunu mitään eilisen aamun jälkeen. Ja yleensä se siis sanoo huomenta ja öitä yms.
En oikeen tiiä mitä mun pitäs aatella siitä ja että onks se kiinnostunu musta. Välillä se vaikuttaa siltä, mutta sitte välillä tuntuu että se jää ns "miettiin" asioita. Lisään vielä, että tää poika on aika epävarma ja sen huomaa sen käytöksessän.

Helpoimmalla luultavasti pääsisin, jos kysysin siltä iteltään, mutta toivoisin että joku täältä osais ees vähän sanoo mitä ton pojan mielessä vois liikkua. Ollaan molemmat siis yläasteella. Kiitos jo etukäteen, apuja kaivataan⬇️