onkskellovii55.8.2018 18:33
1/10
Tulkitkaa mitä tämä poika haluaa.

Mistäs sitä alottais..

Tutustuin melkein vuosi sitten yhteen jätkään asuntolan kautta. Ei siis nähty tai juteltu ollenkaan mut hän oli nähny mut joskus sit käytävällä ja muualla. Muutin sit aika pian pois asuntolasta kotiin takasin. Tämä poika oli sitte addannu mut snäpissä ja snäppäiltiin kaikkea turhaa.

Sitten hän alkoi kertomaan että kuinka hyvä perse mulla on ja ottivat poikien kanssa keskenään kisan että kuka saa multa ekana jonkun nude kuvan. Meni vähän maku tohon tyyppii siinä kohtaa mutta sitten jatkoimme vaan perus juttelua ja snäppäilyä. Myöhemmin aloin huomaavani ihastua tähän tyyppiin ja huomasin kuinka hän flirttaili mulle ihan kunnolla. Oon myös puhunut et olisi kiva nähdä joskus koska pidän tätä tyyppii oikeesti ihan fiksuna ja mukavana.

Nyt oon huomannu taas kuinka se vihjailee jatkuvasti mm jos sanon että köyn suihkussa niin saattaa laittaa että ”voit snäppäillä mulle sieltä”. Muutenkin tää valitettavasti vaikuttaa pleijeriltä. Nyt sitten joku aika sitten ajauduimme tilanteeseen jossa kerroin tykkääväni hänestä. Hän ei osannut sanoa juuta eikä jaata ja lopulta kysyin että onko hän kiinnostunut musta niin sanoi että kyllä. Kysyin että onko kiinnostunut myös muista naisista samalla tavalla kuin minusta ja sanoi että joo ???

Sitten on se että seurustelen tällä hetkellä ja hän aina sanoo ettei halua sekaantua varattuihin vaikka haluisin vaan olla kaveri. (Joo vaikka myönsin että tykkään hänestä) mutta äh en tiiä nyt me snäppäillään normaalisti ja heittää välillä flirttiä ja sanoo et ois kiva nähdä mut sit ei kuitenkaa hänen takiaa ikinä nähdä. Poikaystävääni en siis ole mitenkään hylkäämässä tai pettämässä todellakaan vaan ihmettelen vaan tätä tilannetta.

Anteeks _todella_ sekava teksti kysykää lisää jos jäi epäselvää ja niinkuin varmasti jäi oon vaan ihan sekasin mitä tää jätkä haluaa ja mitä mun kannattaisi tehdä. Tää tyyppi on oikeesti tosi mukava vaikka onkin vähän tommonen, mutta flirttailee kyllä muillekki naisille jokseekin vissiin äh öh moi. Auttakaa oon sekasi.