flushforward19.10.2016 14:55
1/4
Tsempatkaa mua pyytämään miestä ulos!

Tilanne on siis se että oon tavannut yliopistossa kiinnostavan miehen ja ollaan oltu muutamissa yhteisissä opiskelijabailuissa. Meillä on ollut silmäpeliä, kosketuksia ja jonkun verran ollaan puhuttu. Etenkin silloin kun kuvioissa on ollut alkoholia :D

Viimeksi ilta eteni siihen pisteeseen että juttelutuokion jälkeen hän tarjos mulle juoman (pyysi kaverin tuomaan sen mulle ku sitä ujostutti :3), tanssittiin ja hän kosketti mua aina vähän väliä ja kerto että vaikutan fiksulta ja hän haluis jutella lisää tjsp. Olin tuossa vaiheessa itekin jonkun verran ottanut ni yksityiskohdat ei oo ihan tuoreessa muistissa. Sit yön vaihtuessa aamuksi tanssittiinkin hän mussa kiinni takanani (sanoi et tuoksun niin hyvältä :)) ja jossain vaiheessa tajuun että suudellaan siellä tanssilattialla.

Mulla on miehen numero ja nyt sit arvon et pitäskö pyytää häntä viikonloppuna leffaan (haluisin siis ite mennä joka tapauksessa mut olis hyvä syy pyytää häntä mukaan). En oo koskaan tehnyt kellekään miehelle aloitetta ja vähän mietin et mitä jos tuleekin pakit. Mut taas toisaalta mun itsetunto on sen verran kasvanut vuosien varrella et tiedän ettei sekään maailmaa kaatais.

Oon siis kiinnostunut tietää tästä miehestä enemmän mut en (onneksi) ole vielä ihastunut. Sen takia mietinkin että ehkä nyt olis hyvä tilaisuus tutustua ilman paineita kun ei oo oikeestaan mitään hävittävää? Joten rakkaat demut kertokaa mitä kannattaisi tehdä ja jos teillä on omakohtaisia kokemuksia aloitteellisuudesta niin tänne vaan!