evacuatedd11.7.2017 10:23
1/9
tiiättekö tunteen ko teijän kaverit ei usko teitä

mun kaverilla on juttua tyypin kans keneen ei pitäis sekaantua. syihin sen enempää menemättä, _todella_ moni on sanonu tälle mun kaverille et mieti kaks kertaa jos kolmannenki kerran, et ei kannata oikeasti ruveta. no eihän tää kaveri ota kuuleviin korviinsakaa. se tietää kuinka vaarallinen ja hänelle huono ihminen tää on, mut ei.

sit tää kaveri oli mulle sillee et "kerran ko se pettää minua, nii se on siinä. kerrasta poikki sit tää homma." no tää jäbähän sit kaulaili eksänsä kans tän mun kaverin eessä ja kaveri tuli mun luo itkien et "ois pitäny uskoa sua ois pitäny yhyy en ala enää millekkää kenenkää kans. tästä eteenpäin uskon sua aina" mut kippas kappas, tää jätkä selitteli ittensä pois tästä tilanteesta ja nyt ne on taas yhes.

ärsyttää ko tunnen tän jäbän ja oon yrittäny takoa tälle mun kaverille järkeä päähän et ei kannata ja kuinka todella terveeltä heidän parisuhde kuulostaa jo nyt mut ei :D en jaksa kuunnella sitä kitinää et "yhyy mikko petti mua yhyy mikko löi mua yhyy mikko haukku mua yhyy mikko valehteli mulle yhyy mikko löi taas nyyhnyyh" niinkö minähän olen sanonu että tuota se tulee olemaan ja että heidän suhteensa on aikalailla tuhoon tuomittu jo nyt mut eheeeei. ja koska tää on mun paras kaveri, heitin kans et täältä päin ei heru sympatiaa sit ollenkaa jos se hakkaa hänet tai pettää häntä koska olen varoittanut ja silti ei vaikutusta :::D

niinkö siellä tampereella on kyllä enemmänki ko vaa tommosia jätkiä =))))

mua ärsyttää.