reeddaa20.4.2017 18:21
1/9
tekopyhät sukulaiset

-- en oo varma keskustelualueesta mutta tänne meni nyt


heipsun.

mitä te ajattelette siitä, että sukulaiset, joita te ette koskaan muuten nää tulee teiän juhliin ja esim. kattoo teidän todistuksia ja 'arvostelee' teiän koulunkäyntiä? vaikka ei ne välttämättä olisi ns. huonoja arvosanoja.

mua henk.koht. se ärsyttää :// esim. mun sedät isän puolelta, ja heidän perheet, nään ehkä kahesti vuodessa -- ja sitten kun on isot juhlat niin tullaan jotenkin niin muikeina onnittelemaan ja katselemaan todistuksia.
tietysti, ymmärrän - se on kai, jossain mielessä odotettua ja kohteliasta? että tullaan juhliin, totta kai. kyllä määkin ilmestyn heidän juhliin perheeni kanssa ja onnittelen. mut mä en oo kyllä samanlaine utelija :DD jotenkin mua ahdistaa se että mun pitäs näyttää niille mun taitoni ja olla sillee "KATTOKAA ku mä osasin" koska todellisuudessa, mä en tunne niitä niin hyvin ollenkaan.

mutta mua ärsyttää se että jotkut sukulaiset on kiinnostuneita musta ja mun tekemisistä vaan kun kyseessä on koulumenestys tms.

tää on ehkä sen takia mun mielessä koska valmistun lukiosta nyt keväällä. sigh. odotan sitä päivää kun porukka silmäilee mun yo-todistusta ja antaa jotain kommenttia siitä. :(-- oli varmaan vähä sekavaa tekstiä.
saiks ketään kiinni mitä meinasin? :DDDD