Demi_Päivi28.4.2017 7:53
1/26
Tee Demiä: Jaa kokemuksia ja mielipiteesi paljastavista kuvista!

Paljastavat kuvat puhuttavat jatkuvasti, ja teemme nyt aiheesta juttua Demi-lehteen. Kerro kokemuksesi nimimerkillä tässä keskustelussa tai tämän lomakkeen kautta: http://www.demi.fi/lehti/artikkelit/onko-sinulla-kokemusta-paljastavien-kuvien-lahettelysta


Oletko lähetellyt joskus paljastavia kuvia ihastuksen tai seurustelukumppanisi kanssa?

Kuvaile kokemuksiasi, olivatpa ne sitten ihania tai kamalia. Millaisessa tilanteessa ja mistä syistä halusit lähettää nakukuvia tai -videota? Tapahtuiko se esimerkiksi Snapchatissa, Whatsappissa tai Messengerissä?

Mikä on sinun mielestäsi tärkeää siinä, että kuvien lähettelystä jää mahdollisimman hyvä fiilis myös jälkikäteen? Millaisia kuvia haluat esimerkiksi ottaa itsestäsi tai saada toiselta? Tai pitääkö sinun mielestäsi sopia kumppanin kanssa tietyt pelisäännöt?

Jos et ole koskaan lähettänyt kuvia, myös sinun kommenttisi kiinnostavat. Eikö se vain ole sinun juttusi vai estääkö jokin sinua?


Voit myös kertoa yleisiä ajatuksiasi aiheesta: mitä ennakkoluuloja haluaisit rikkoa? Onko kuvien päätyminen vääriin käsiin mielestäsi todennäköistä vai enemmän urbaanilegenda?Kaikki kommentit käsitellään luottamuksella. Osa kommenteista julkaistaan Demi-lehdessä nimimerkillä. Kiitos jo etukäteen avusta!