Apinanraivo21.6.2017 14:40
1/13
Te jotka olette harrastaneet irtosuhteita

Eräs jätkä ehdotteli mulle seksin harrastamista. Ollaan tunnettu jo yli kaksi kuukautta ja säädetty siitä puolet. Jätin hänet lopuksi koska mulla ei ollut minkäänlaisia tunteita häntä kohtaan. Pitkästä aikaa juteltiin tossa yksi yö ja hän sitten kertoi että halusi maata mun kanssa. En oikein tiedä mitä mun pitäisi ajatella siitä. Tavallaan ahdistaa koko ajatus. Mä pelkään tosi paljon että mokaan jotain, tai että en riitä siinä mielessä, vaikka oonkin ollut kaksi vuotta parisuhteessa ja tämä jätkä on vieläpä neitsyt. Toinen juttu on se, että hän on vähän pullea tosta vatsan ympäriltä. Ja poikaystävämielessä se ei haittaisi mutta koska on kyse panosta niin se on vähän eri juttu.

Niin, mulla olisi kysymyksiä teille jotka ootte harrastanut irtosuhteita. Eikö teitä pelottanut/pelota että mokaatte? Ettekö te pelkää että se toinen mokaa tai tekee jotain mikä saa teidät ahdistumaan/myötähäpeämään?
Ja miten pääsyitte harrastamaan seksiä sen ihmisen kanssa? Olitteko baarissa ja kännissä ja iskitte hänet vai suunnittelitteko juttua etukäteen?