KaljuLeijona7.6.2017 20:33
1/14
Tästä lähtien mä vihaan unia -_- lukekaa miks

Mä oon alkanu viime aikoina näkemää enneunia (siis esim. vanhempien ero oli toteutunu enneuni) ja näin viime yönäki jonkunlaista semmosta unta.

Mä olin siis yläasteen pihassa ja siellä oli koko alakoulu jonkun takii. Mun kaveriporukassa on viis tyttöö eli neljä mun lisäks ja siitä tulee aina ongelmii ku pitää vaikka bussissa istuu jonkun viereen joten meijän porukasta yks jää aina yksin istumaan. Sattumalta se on AINA minä.
Siinä unessa siel pihassa piti ottaa itellee pari ja mä jäin taas yksin, joten sit mä suutuin mun kavereille ja sanoin jotai että tää squadi on iha paska eikä tää tuu koskaa toimii jos meitä on viis. Mut sitte heitettii pihalle siit porukast ja mut haukuttii siin unessa iha täysin ja kaikkee. Mä vaa itkin sen koko unen ajan ja heräsin ihan hikisenä vaikka peitto oli pudonnu lattialle.

Tänää mä en sit ollenkaa tiiä et mitä on tapahtunu :( meillä on whatsapissa ryhmä missä on (oli) vaan me viis. Tänää aamulla ne neljä poistu siitä, mä kysyin onks kaikki ok ja miks ne teki sillee mut ne ei vastannu. Koitin snäpissäki laittaa niille et mitä on meneillä mut ei ne vastaa snäppeihinkää ja mä pelkään et oon tehny jotai ja ne on suuttunu ja pelkään kans et se uni liittyy tähä vaikkei tää mennykkää kuten siin unes mut nyt on silti taas kerran kaverisuhteet metässä :(

Osaaks kukaa auttaa :( mitä mun pitäis tehä vai ootanko jotai ihmettä?