mopsipopsi21.6.2017 22:22
1/5
Tapasin ihastukseni 1. kertaa...

Oon jo pidemmän aikaa (ehkä puoli vuotta) ollut ihastunut yhteen poikaan, joka asuu mun naapuripaikkakunnallaan. Ollaan satunnaisesti juteltu niitä näitä snäpissä ja wapissa. Sovittiin nyt, että nähdään konsertin jälkeen johon olimme molemmat menossa. Olin aika jännittynyt tapaamisesta ja pelkäsin jo etukäteen, etten keksi mitään puhuttavaa. Oon nimittäin tosi ujo ja epäsosiaalinen ja mulle oli iso kynnys suostua mennä tapaamaan häntä.
Sitten kun tavattiin ei ihan oikeasti vaihdettu mitään muuta kuin kuulumiset ("Mitä kuuluu?" "Hyvää mitäs sulle?" "Mullekkin hyvää") ja sitten hän sanoi että pitää mennä. Mulle jäi tosta ihan tosi outo olo ja mietin mikä meni pieleen. Okei, saattoi olla että hänen oli oikeasti pakko lähteä kotia kohti mut silti tuntuu vähän hassulta.
Onko teidänkin ensitapaamiset ns nettituttujen yms uusien tuttavuuksien kanssa olleet noin kiusallisia? Netissä ollaan tän pojan kanssa kuitenkin pystytty puhumaan ihan rennosti.
Onks teillä mitään vinkkejä miten toimia esim ensi kerralla kun tavataan? Ja lisäks löytyykö vastaavanlaisia kokemuksia? Ja jos jotenkin vaikuttaa mihinkään niin oon siis 15v ja hän on yhtä vanha.