titiuu_7.8.2017 20:48
1/18
Tajusin just olevani lesbo

Oon täs nyt viimeset 5 vuotta kuvitellu olevani bi ja olin just vasta alkanu täysin hyväksyy biseksuaalisuuteni.

Nyt sit ku selailin tumblria niin tuli vastaan tällänen termi ku "compulsory heterosexuality" (en tiiä onko tolle mitään suomenkielistä termiä) ja tajusin etten oo oikeesti ikinä tykänny yhestäkään pojasta. Aiemmin ajattelin et tykkään vaan tytöistä enemmän ku pojista.

Olishan tää pitäny tajuta aiemmin ku oon aina "tykänny" vaan kauniista miehistä ja paidattomat lihaksikkaat miehet joiden kuvien perään kaverit on kuolannu ei oo aiheuttanu mussa minkäänlaisia tunteita. Ajatus pitkästä parisuhteesta miehen kanssa lähinnä ahdistun, mutta kas kummaa naisen kanssa parisuhde kuulostaa ihanalta ja tavoiteltavalta. Oon aina sanonu etten ikinä mee naimisiin, mutta nyt oon tajunnut että en tahdo mennä naimisiin miehen, vaan naisen kanssa.

Toisaalta olo on helpottunut kun vihdoin voin sanoa täysin varmasti mikä suuntautumiseni on. Välillä mietin jopa olevani aseksuaali koska miehet eivät kiinnostameet. Ajatus on myös ahdistava, sillä isovanhempani eivät ole kovin suvaitsevaisia, en tiiä mitä mieltä isäni on, ja äodille joudun tulemaan uudelleen ulos kaapista. Pelkään myös miten paras ystäväni suhtautuu muhun, oon kertonut sille että oon bi ja se otti asian hyvin, mutta en tiedä ymmärtääkö että mun ihastukset poikiin joista oon sille puhunut ei oo ollut todellisia.

Halusin vaan avautuu D: