ongelma31.7.2017 17:46
1/25
Tajusin, ettei mulla ja mun poikaystävällä ehkä ole tulevaisuutta

Ollaan siis kihloissa, yhdessä ollaan oltu kaksi vuotta. Ollaan puhuttu yhteenmuutosta, lapsista ja muutenkin yhteisestä tulevaisuudessa. Ja kyllä, vuosien päästä haluan niitä lapsia. Haluan perheen juuri poikaystäväni kanssa. Haluan hänen kanssaan naimisiin. Haluan vanheta hänen rinnallaan. Rakastan häntä ihan älyttömästi. Hän on niin tärkeä, ettei voi sanoin kuvailla.

No, keskusteltiin niitä näitä viime viikonloppuna. Kihlattuni sitten pamautti, ettei hän haluakaan muuttaa yhteen. Ollenkaan. Seuraavaksi hän sanoi, ettei halua kanssani lapsia. Kaikki asiat, mitä me olimme suunnitelleet, olivatkin vain sanahelinää.

Suhteemme on niin vakava, että kummankin pitäisi jo tietää, mitä haluaa tältä suhteelta, ja ilmeisesti haluamme eri asioita. Mä haluan avioliiton, lapsia ja yhteisen kodin. Mun poikaystävä ei. Oon koko tän kaksi vuotta ajatellut, että tossa se on, se oikea. Mutta nyt tajusin, että olisin jatkossakin vain viikonlopputyttöystävä. Eikä se tunnu oikealta, siltä tulevaisuudelta mitä mä itse haluan.

Tiedän, että parisuhteen eteen tulee tehdä uhrauksia, mutta noi ovat unelmiani, joista en halua luopua. Ja haluan myös toteuttaa ne.

Mun on pakko, ihan pakko keskustella poikaystäväni kanssa näistä asioista, vaikka tiedän, että hän menee paniikkiin, alkaa itkeä ja yrittää perua sanansa. Mutta en halua olla suhteessa, jolla ei ole tulevaisuutta.

Mitä mieltä te olette, mitä teen nyt?