kartsa2019.6.2017 16:03
1/1
Taisin pilata suhteeni

.. ja ymmärrän sen vasta nyt.
Nähtiin tinder mätsin kanssa reilu vuos sitten ensimmäisen kerran, sen jälkeen aina säännöllisesti, mutta ei kuitenkaan pienestä välimatkasta johtuen kauhean usein. Juteltiin ja viestiteltiin päivittäin, kunnes nyt keväällä ei enään nähty niin usein kuin ennen ja muutenkin hän alkoi tuntua etäisemmältä. Kerroin mitä tunnen häntä kohtaan, mutta hän ei ollut varma omista tunteistaan, enimmäkseen johtui kuulemma siitä, ettei nähty niin usein. Päätettiin kuitenkin yrittää vielä korjata tilanne. Hänen puoleltaan ei tullut yhtään tapaamisehdotusta, itse kyllä yritin ja olin valmis tekemään kaikkeni suhteen eteen.
Nyt viikonloppuna hän tuli luokseni käymään, tunnelma oli todella jäinen ja oltiin tosi paljon hiljaa tv:tä katsellen, kunnes päätin ottaa asian taas puheeksi. Sain melkein kaikkiin kysymyksiini vastaukseksi "en tiedä" tai " en ole oikein varma", jonka jälkeen hän ehdotti taukoa suhteeseen ja lopulta kysyi "lopetettaisiinko tämä". Murruin ihan täysin, itkin vaan ja kyselin onko mitään mahdollisuutta enään. Häntä kuulemma ei oikein enään kiinnosta. Päätimme pysyä kavereina, mutta sattuu ihan v*tusti, ja haluaisin jotenkin vielä yrittää, mutten kuitenkaan painostaa toista.
Suhteessamme ei läheisyyttä oikein ollut, joka johtui siitä, että luottamuksen saaminen kestää ja oli siis minun syyni. Emme puhuneet tästä mitenkään missään vaiheessa. Uskon tämän olevan syy eroon ja tajuan sen vasta nyt.
Onkohan tästä vielä järkeä puhua ja yrittää selvittää asioita?
Jätkä kuitenkin sanoi, että olen hänelle tärkeä ja tottakai myös häntä sattuu se miten tässä kävi.

Tiedän tekstini olevan todella sekava josta tuskin saa mitään selvää. Pahoittelut