isookysp10.6.2017 20:49
1/14
suositun kaveri ja kolmas pyörä

ollaan molemmat 15v. mun paras kaveri on suosittu kaikkien keskuudessa. vietän tosi mielelläni aikaa sen kanssa esim nuopparilla, mutta jään aina ulkopuoliseksi kun muita esim. luokkakavereita, erityisesti poikia tulee jutulle. kaikki huomio on mun kaverissa. oon introvertti, mutta en mielestäni kovin ujo. en uskalla kuitenkaan tehdä aloitetta jos haluan tutustua uuteen tyyppiin. en juuri koskaan saa puheenvuoroa ja jos saan, se ignoorataan lähestulkoon heti..

aina iltaisin mun kaveri kertoo kaiken tapahtuneen wapissa, esim kuinka ihana sen ihastus matti on ja kuinka tää ihastus on molemminpuolista. ei se varmaan sitä tahallaan tee, mutta mulle tulee paska fiilis kun en saa varmaankaan ikinä kokea samanlaista tunnetta.

meillä on myös yhteinen kaveri joka on poika. en oo ihastunut siihen poikaan, pikemminkin kiinnostunut. se hengaa mun kanssa vaan siksi että sais olla samalla tän mun kaverin kanssa. viime viikollakin se tuli meille kylään mutta juttelikin vaan kaverille. oon aina se kolmas pyörä.

en tajua mikä mussa on sitten vikana. oon mun mielestä ihan nätti ja kuulemma tosi hauska. mun paras kaveri pitää muakin sen parhaana kaverina, mutta mä toivoisin et se ottais mutkin huomioon kun ympärillä on muitakin. oon sanonu sille pari kertaa mut se aina sanoo että "juttele ihan rohkeesti, kyllä ne juttelee takas" oispa se noin helppoa.

mitä mun kannattais tehdä? :( miten saan lisää rohkeutta?