UglyAss17.7.2018 15:14
1/4
Suhteessa ja kiinnostunut toisesta

Tapasin nykyisen poikaystäväni (kutsutaan vaikka *Pertiksi) tinderissä. Ehdin ennen poikaystäväni tapaamista seikkailemaan kyseisessä sovelluksessa yli vuoden ja tänä aikana tutustuin myös yhteen toiseen jätkään, kutsutaan häntä nyt vaikka *Mikoksi. Juteltiin Mikon kanssa joskus useempi kuukaus, mut keskustelu sit vaa tyssäs, enkä jutellu Mikon kanssa yli puoleen vuoteen ennen viime viikkoo.

Mun ja Pertin suhde on ollu tosi hyvä, ei oo ollu mitään isompia ongelmia ja välitän Pertistä tosi paljon. Olin viime viikon sit mökillä ja aattelin illalla kysästä ihan piruttain Mikolta et miten sil menee elämäs, koska tosiaan joskus juteltiin tosi paljon. Päädyttiin sit juttelee aika pitkään kaikesta syvällisestä ja tuli ilmi, et mä ja Mikko ollaan paljon enemmän samanlaisia ku mä ja Pertti.

Kerroin Mikolle heti keskustelun alussa että oon nykyään varattu. Parin päivän jatkuvan keskustelun päätteeks Mikko sit sano et siitä tuntuu oudolta koska se taitaa olla ihastumassa muhun, varattuun tyttöön. En osannu oikee sanoo siihen mitään.

Eilen aloin miettii asioita ja säikähdin sitä, että huomasin puhuvani mieluummin Mikon ku tän mun poikaystävän Pertin kanssa. Pertin asiat ei jaksanu oikee kiinnostaa ja huomasin jatkuvasti vaan odottavani et Mikko laittais viestiä.

Ahdistaa, koska tiedän tällästen ajatusten olevan väärin ja epäreiluja Perttiä kohtaan. Nään Perttiä huomenna, enkä tiiä mitä tehä. En todellakaan haluis heittää hyvää suhdetta helpolla roskakoriin, ja toivon et tää kiinnostus Mikkoa kohtaan ois vaan ohimenevää. Kerronko ajatuksistani Pertille tai Mikolle vai annanko olla? Otanko Mikkoon etäisyyttä? Mitä teen?