päivihelinä7.5.2017 18:59
1/8
Sovittiin säädön kanssa että ollaan vaan kavereita ja katumus iski

Tutustuttiin tinderin kautta ja olinkin saanut Reinolta (muutettu) superliken ja ajattelin että miksipä ei. Pian snäppäiltiin jo ahkerasti ja saatettiin jutella helposti koko yön aamuun asti. Sitten tavattiin ja juttu luisti edelleen tosi hyvin, tai no silleen hyvin että jäin Reinon luo yötä... Joku Reinossa kuitenki häiritti, semmonen sisäinen tunne että tää ei nyt mee oikein. Se on jotenki niin erilainen mitä ihmiset keiden kanssa yleensä tykkään olla. Jatkettiin kuitenkin tapailua pari viikkoa melkeen päivittäin ja tuntu että Reino oli ihan aidosti kiinnostunut musta, ja jouduin välillä jarruttelemaankin menoa. Mulla on monesti ongelmia rentoutua kaikkien uusien tuttavuuksien kanssa mutta Reinon kanssa käytiin läpi jo kaikki pierukeskustelut ja kerrottiin kaikki huonoimmat puujalkavitsit ja katottiin telkkaria sohvan nurkassa molemmilla jalassa kolme raitaa adidas.

Jossaki mun pienen pään nurkassa kummitteli kuitenki edelleen ajatus että pitää pistää poikki tää nyt. Mulla on joku outo pelko päästää epäluuloista irti ja antaa mennä enkä uskaltanu tälläkään kertaa. Sovittiin (whatsapissa) että ollaan kavereita ja se oli Reinolle ihan okei. Inhotti vähän tekstarilla selvittää juttu mutta en vaan saanu suutani auki kun nähtiin.

Mutta nyt!! Parin päivän jälkeen tästä oon ihan ahdingossa ja tosissani harkitsen että kävisin asian Reinon kans läpi uudelleen. Oon varmaan ihan täyspömpeli ku päästin tilaisuuden lipsumaan käsistä, siis ihminen jonka kanssa voi heti olla aivan oma itsensä ja kaikki on kohdallaan pientä pääkopan sekoamista lukuun ottamatta. Nyt mulla ei oo mitään hajua mitä tekisin tai miten sanoisin :-( eihän se oo mikään läpihuutojuttu että voitas yrittää uudelleen kun oon jo kerran pettäny sen luottamuksen. Muistelen vaan kun lähdin sen luota viimeisen kerran ja se sano monta kertaa ettei halua että meen, niinku joka kerta aiemminki. Kääks kääks

Kertokaa mielipiteenne tästä! Onko ihan epätoivoinen juttu?
ollaan siis molemmat 20 v jos sillä on mitään merkitystä.