pinjuskainen1477.5.2017 8:27
1/8
Sisko varastaa tavaroitani

Tää on ensimmäinen juttu minkä tänne demiin kirjotan, mut mä tosiaan tarviin jotain neuvoja. Oon siis 16-vuotias ja mun pikkusisko on mua kaks vuotta nuorempi eikä meil oo muita sisaruksia. Meil ei oo sellaset välit siskon kaa et oikeestaa juteltais mistää "tärkeistä" asioista ja en esim ikinä viittis tästä sille sanoa.

Eli mun sisko on varastanu multa kaikkee kamaa jo yli kaks vuotta... Se ottaa niitä tavaroita silloin ku en oo kotona ja ei sit enää ikinä palauta niitä vissiinkin siinä uskossa etten tuu huomaamaa ku en käytän niitä niin usein tai mul on niitä useampi.

Siis se ottaa esim meikkejä (puutereita ja siveltimiä) ja kaikenmaailman hygieniatarvikkeita. Alusvaatteita ja deodorantteja!!!!! Oon omilla rahoilla noi kaikki ostanu ja sit mun sisko ku tarvii jotain, varastaa multa eikä osta ite omia.

En oo sanonu tästä asiasta sille koska meil tosiaa on oudot välit et en pystyis sanomaa sille et ei koske mun tavaroihin. Oon kyl pari kertaa käyny hakemas noit tavaroit itelleni, esim meikkei mut muita en ees haluu takas koska ällöttää käyttää samoi vaik sisko onkii. Mut me puhutaa tosi vähän toisillemme ja en tiiä miten saan tän loppumaa.