luminenkeiju9.7.2017 19:28
1/73
Sinkut #1

Aloitan viestiketjun sinkkuja varten parin keskustelijan toiveesta edellisessä keskustelussamme.

Tarkoitus olisi, että sinkut pääsisivät täällä jakamaan ajatuksiaan sinkkuudestaan. Voi olla seurustellut aiemmin tai voi olla seurusteluasioissa kokematon. Voi olla minkä ikäinen tahansa. Täällä voidaan pohtia, minkälainen eksä/joku deitti on ollut ja miksi sen kans ei ole juttu toiminut TAI jos ei ole vielä seurustellut niin mikä olisi syynä siihen ja mitä ajatuksia tilanne herättää, onko sinkkuus kivaa vai ahdistaako se jotenkin. Voidaan miettiä miten tyytyväisiä olemme tämänhetkiseen elämäntilanteeseemme ja jakaa ideoita miten ja mistä löytää kliseisesti sanottuna "se oikea" jonka kanssa tulisi juttuun ja jonka kanssa olisi ihanaa. Ja mitä asioita kannattaisi ottaa huomioon treffeille lähtiessä. :) Toisaalta voimme myös pohtia, mitä kivaa sinkkuelämässä on - miksi siitä ei kannata luopua, jos sopivanlaista tyyppiä ei löydy!

Kaikki sinkut ovat lämpimästi tervetulleita keskustelemaan, sana on vapaa! Ja mikseivät suhteessa olevatkin voisi tulla tänne antamaan vinkkejä tai kertomaan, miten ovat löytäneet kumppaninsa ja mikä on parasta seurustelussa. :D

Esittäydyn itse vielä lyhyesti: olen vähän päälle parikymppinen enkä ole ollut pitkässä parisuhteessa mutta muutama tapailu ja "lähes seurustelu" on takana. Tällä hetkellä fiilis treffeihin on aika nollissa. Tuntuu että kenenkään tuttavan kanssa ei tule juttuun, minkä vuoksi treffit tuppaa aina olemaan tylsiä. Kipinät puuttuu. Siksi valitsen mieluummin sinkkuuden kuin väkinäisen tapailun saatikka tylsän parisuhteen.

Toivottavasti keskustelua tulisi! :)