toomanythoughts21.7.2017 12:56
1/5
Selvittiin pettämisestä, suhdettamme sabotoidaan

Olemme olleet kumppanini kanssa pitkään yhdessä. Kerran on tapahtunut pettäminen, suhteemme alkuajoilla kun emme vielä edes tienneet mitä rakkaus oikeasti on. Nuoruus, tyhmyys, kokemattomuus sekä alkoholi vei yhden kerran mennessään.
Monien vuosien jälkeen yhdessä ollaan vieläkin, onnellisempina kuin koskaan. Meitä ei kiinnosta muiden mielipiteet, koska niillä ei ole mitään merkitystä mutta minkä ihmeen vuoksi puolituntemattomat ja täysin tuntemattomat ihmiset puuttuvat suhteeseemme, ottaen tuon kaukaisen menneisyyden asian esiin, luullen että se jotenkin erottaisi meidät toisistamme? Olemme päässeet pettämisen yli, keskusteltiin tapahtuneen jälkeen heti ja olemme rakentaneet vahvan suhteen, pettämisestä on jo tänä vuonna seitsemän vuotta, ja jotkut elämäänsä kyllästyneet ihmiset jaksavat siitä vielä jauhaa ( en edes ymmärrä että miksi, sillä ei muiden suhteet kuulu muille, ja varsinkin kun ollaan yhdessä asia selvitetty jo reilu 6 vuotta sitten.... :D) Ajoittain kuulee muutenkin valheita koskien meitä ja meidän baarikäyttäytymistä, mutta oh well niihin ei ole kyllä lainkaan uskomista sillä käymme viihteellä yhdessä emmekä ole ollenkaan muille flirttailevia tyyppejä. En ymmärrä onko ihmiset sitten niin kateellisia tai katkeria että haluavat yrittää kiusallaan "erottaa" meitä, kuka edes jaksaa kaivaa tänä vuonna seitsemän vuotta vanhaa asiaa esiin, kun me olemme päässeet asian yli jo monia monia vuosia sitten ja uskollisina ollaan oltu sen typeryyden jälkeen.
Muiden mielipiteet ei kiinnosta, en vain ymmärrä ihmisten tarvetta yrittää sabotoida toisten suhteita ja muutenkin tuo toisten asioihin _tarpeeton_ puuttuminen on minusta erittäin lapsenomaista sekä säälittävää.. Onko kenelläkään muulla ollut tällaista tilannetta että puolituntemattomat henkilöt yrittää jollain tapaa sabotoida teidän parisuhdettanne ym.
Naurettavaa touhua sanon minä, mutta ottaa se silti päähän :|