Tiuhtij_6.8.2017 16:35
1/22
Seksuaalinen hyväksikäyttö parisuhteessa

Aloin siis seurustella tämän vuoden helmikuussa muutamaa vuotta vanhemman pojan/miehen kanssa, olen itse 17.
Kaikki tuntu aluksi menevän hyvin, juteltiin snapchatissa ja skypessä paljon (kaukosuhde), hän alkoi jo alussa kyselemään multa kuvia vähissä vaatteissa/tissit paljaana. Pidin sitä jo silloin outona, mutta aattelin, että ehkä se on ihan normaalia. Tyhmänä & sinisilmäsenä teninä sit lähettelin niitä, mutta onneks ykskään kuva ei päätynyt hänen puhelimensa kuviin (toivottavasti).
Tavattiin (minun paikkakunnallani) ensimmäisen kerran silloin helmikuussa, kaikki tuntu muuten menevän hyvin, mutta hän tuntui olevan kovin kiinnostunut rinnoistani ja niiden koskemisesta. En pitänyt siitä, sanoin ei ja menin lukkoon. Hän kyllä lopetti, mutta aloitti hetken päästä uudestaan, eikä häntä oikeastaan mikään muu kiinnostanut.
Tämän jälkeen hetkeen ei ollut tuollaista koskettelua vastoin tahtoani, kunnes pari kuukautta ennen eroa hän alkoi koskettelemaan mua alapäästä, rinnoista ja perseestä vaikka sanoin ei.
Välillä hän sanoi, että "ei tämä ole iso juttu, jos mä nyt vaan ihan vähän, ei se oo keneltäkään pois". Sanoin useaan kertaan ei, potkin, löin, sanoin uudestaan ei, ei mitään vaikutusta. Hän saattoi esimerkiksi repiä alusvaatteet pois ja alkaa nuolemaan vaikka olin sanonut että en halua.
(Hän huomattavasti isompana ihmisenä sai minut pidettyä sängyllä, vaikka teinkin vastarintaa).

Oon miettiny rikosilmotuksen tekemistä, voiko siitä tehdä vielä/onko järkevää kun näistä tilanteista on enintään 3vko-kuukausi.
Viimesenä 3-4 yönä en ole voinut nukkua kunnolla, oon itkeny iltasin monta tuntia tän asian takia.
Viime yönä en pystynyt nukkumaan sängyssäni, vaan nukuin sohvalla, kun vanhemmat eivät oleet kotona. Aikaisempina öinä kun oon ollu yksin, oon pyöriny taloa ympäri ja kattonu ikkunasta ulos että eikai se vaan oo tulossa tänne tekemään kaiken loppuun.. Sorruin myös puolen vuoden tauon jälkeen viiltelemään. Oon yrittäny pitää ajatukset kasassa, mutta tuntuu, että pää räjähtää.

Jos tähän joku jotain vastaa, voin kertoa enemmän ja selittää tarkemmin yksityiskohtia..